Zagotavlja Blogger.

IDEJE ZA PRAZNIČNA DARILA


Kot vsako leto, sem se tudi tokrat odločila, da Vam napišem nekaj nasvetov oz. nekaj idej, kaj podariti svojim najdražjim za praznike, ki bodo kmalu tu.

1. Fluffy kape

To so kape, ki jih najdete v moji spletni trgovinici Fluffy Muffin. To leto sem se pri iskanju kap resnično potrudila. So tako zelo tople in mehke, iz notranje strani pa še dodatno podložene. V spletni trgovini najdeš osem različnih modelov, da o odtenkih sploh ne govorim! Izdelane so na Poljskem in res dam roko v ogenj zanje! S kodo NINNIEBOO prejmeš tudi brezplačno poštnino, tako da pohiti z naročilom, namreč, dobavni rok je cca. 4-5 dni! Vse modele si lahko ogledaš tukaj.

2. Volna velikanka

O izdelkih iz volne velikanke sem že pisala - celotno objavo si lahko preberete tukaj. Vem, da vam v oči najprej pade odeja iz volne velikanke, ja, to je res hit te zime in če slučajno še ne veste, lahko si jo spletete tudi sami! Ker velikokrat dobim vprašanje če se da volno kupiti posamezno .. ja, seveda. Tukaj! :) Odtenkov je res ogromno.

Mogoče sem v prejšnji objavi pozabila omeniti, da si na Naturaland lahko kupite tudi darilni bon in tako obdarovancu podarite bon namesto izdelka. Že samo zaradi tega, da si lahko sam izbere barvo, ki ji/mu najbolj ugaja. Izdelki iz merino volne so primerni tudi za naše najmlajše - si mogoče opazil/a otroški šal? Kako luštno! Vse izdelke si lahko preveriš tu >> klik klik.



3. The Body Shop

Če slučajno še ne veš - jaaaaa, znamka The Body Shop je prišla tudi k nam. Končno! Kmalu kmalu vam bom razkrila, kaj se je skrivalo v tej čudoviti škatlici, do takrat pa vas vabim, da si ogledate njihovo trgovino na spletu - https://thebodyshop.si. Kolekcija, ki se ji ne morem upreti? Vanilla Chai!


4. Glina

Tina nam je nekaj dni nazaj postregla s čisto novimi izdelki - kremo za obraz ter glinenimi mili. O embalažah niti ne bom zgubljala besed, ker so me kupile že na prvi pogled, pripravila pa je tudi paketke ZANJ. Definitivno so izdelki iz gline dober nakup (sploh pa prečiščena glina), ker iz nje lahko napraviš svoje maske, kopeli in pa celo detox. Vsa darilca si oglej tukaj.

5. Cherie Boutique

Klavdija je moja dobra prijateljica in blogerka, ki prav tako ustvarja svojo zgodbo. Vabim te, da si ogledaš njen butik s trepalnicami! Meni najljubše se skrivajo v Lash Story-ju, to je roza šatuljica, s kar tremi pari različnih modelov trepalnic, ki nam bodo še kako prišle prav v veselem decembru - klik.

6. Zdrav obrok

Beanies kavice, moje najljubše. O njih sem pisala že neštetokrat in če je tvoja prijateljica prava kofetarica, potem si sigurno zasluži eno izmed Beanies kav. Kot zanimivost, skodelica kave vsebuje le dve kaloriji. Vse okuse najdeš tukaj.

Oblačil v ženski omari ne zmanjka nikoli. Na zgornji povezavi pa najdemo kar nekaj, ki nam padejo v oči.


Na zgornjih fotografijah nosim puloverček iz spletne trgovine Shein. Stane 15,00 eur in je tako božansko mehak in topel, da bi bil mogoče tudi primeren za kakšno darilo. Najdeš ga tukaj, edini minus pa je to, da ga boš v primeru naročila, prejela šele januarja.

Poljubčki,
Nina


2 komentarja