Zagotavlja Blogger.

Hišni sejem 2014 BIS

 Živjo lepotičke!

Danes se je dan pričel kot ponavadi, kaj kmalu pa sem prejela sporočilo od sosede če greva pogledat na hišni sejem BIS (e-kozmetika.si), na Bleiweisovi 30 v Kranju, rekoč da so vsi izdelki znižani od 20% - 70%. IIIIIIIIIIIhihihi, seveda :)
Seveda sem se morala kar malo držati nazaj, saj je bilo izbire res neomejeno. Meni je vse skupaj izpadlo kot nek kozmetični event!

Poleg nakupovanja, si si lahko privoščil tudi kakšen piškotek (moram pohvaliti, da so bili resnično dobri), šampanjec ali sok. Prav tako moram pohvalit tudi celoten kolektiv, ki mi je resnično pomagal, svetoval. Punce so bile izredno prijazne in ustrežljive, čeprav smo priletele 3 mlade gospodične, katerih se ponavadi v trgovinah bolj branijo, kot pa pomagajo ;)
Poleg vsega, pa smo na blagajni prejele še par John Frieda testerjev.

Za vse izdelke skupaj bi dala tam okrog 100 eur, dejansko pa sem dala malo manj kot 20eur. Smešno? :)

O tem kaj sem si privoščila, v nadaljevanju.

(VIR)

John Frieda - Krema za sijaj


Ultra lahka formula zgladi lase, jim da visok sijaj in naredi brezhibno pričesko. Krema umirja lase, kar je popolno za moje lase, ki izgledajo razcefrani, pa čeprav niso. 
Znižano iz 9,5eur na ceno 2,85eur!


TONY&GUY balzam za volumen


Dosežite pravi salonski videz. Super salonski balzam za volumen.
Znižano za 70%, na približno 1,70eur.

Depend Eyebrow Kit


Barva za obrvi, katera naj bi zdržala 40 dni.
Znižano na 2 eura.

Alessandro Nail Tips "BAD GIRL"


Yuuuuuy, že embalaža je tako prisrčna, nohtki pa sploh! Znižano iz 12,50 eur na EURO.

Alessandro Great LashesSicer nisem neka navdušenka nad umetnimi trepalnicami, ker me izredno motijo, vendar so me biserčki na njih prevzeli. Znižano na EURO.

Alessandro GO MAGIC! Crystal Punk
Hnje, itak sem totalno obsedena s special effect lakci in nadlaki in tale je bil kot po naročilu delan zame. 
Komaj čakam da ju preizkusim.
Znižano na 2 EURA.

Matis tekoči mineralni puder


Tekoči puder narejen z minerali, ki ustvarijo takojšen učinek popolne kože. Glede na tester je puder res zelo zelo zelo prekriven in prav tako komaj čakam da ga sprobam. Prav tako je to moj prvi Matis izdelek, saj spada že v višji cenovni rang.
Znižan iz 34,5eur na 9,5eur.


Artdeco Perfect Shine LipstickDejansko je to moj prvi Artdeco izdelek, katerega sem se močno razveselila. Všeč mi je ker šminka potegne na rdečo, čeprav je rjave barve.
Znižano na EURO.

Alessandro Fresh Up Lipstick
Za konec pa še moj najljubši izdelek od celotnega nakupa. Alessandro Fresh Up Lipstick z lučkoooo!!! Res sem bila presenečena, ker nisem nikoli še videla kaj podobnega. Prav tako pa ima ob strani luštno ogledalce. A ni super, no?
 Znižano na 2 EURA.
Kaj bi najraje videle da najprej preizkusim?

Kisses,
Ninnieboo2 komentarja

  1. Zanima me tale barva za obrvi če ima res tak učinek kot obljubljajo. Škoda da se sejem ne dogaja kje v bližini mojega mesta. Uživaj v testiranju in poročaj rezultate. :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, če bi vedela da bodo tako nizke cene bi pa res šla pogledat, pa tako blizu mam :(

    OdgovoriIzbriši