Zagotavlja Blogger.

DASHBOX: November

Pozdravljene lepotičke! 

Moj tretji Dashbox! Naaavdušena sem! Prejela sem kar dva full size izdelka in še vedno sem mnenja da je tak način sprobavanja kozmetike idealen. In glede na to da je bila prejšnja objavica zelo zelo brana (če je še nisi prebrala, jo lahko tukaj -> klik klik). Pa si poglejmo kaj me je danes pričakalo v lični novemberski Dashbox škatlici :)

imPRESS


Najbolj sem se ravzeselila tega izdelka. V kompletku je 24 nohtkov, nanos pa je čisto enostaven. Najprej izbereš umeten noht ki ti ustreza, odlepiš folijo ter počasi nalepiš na noht in močno pritisneš. Česa enostavnejšega še nisem videla. Brez karkšnegakoli packanja z lepilom.
Tudi odstranjevanje je enostavno. Z vatko z acetonom podrsaš po nohtku, malo počakaš, ter previdno odlepiš stran. Fino je tudi, ker nohti niso zelo dolgi in jih imaš lahko na sebi tudi pri vsakdanjih opravilih. Res super. Redna cena kompletka je 11,75eur.







 L'Ebolario

Mini kit L'ebolario izdelkov. Prejela sem anti-age kremo z arganovim oljem, body losjon, parfumček in pa gel za tuširanje. Vonj vseh je zelo osvežilen, po mandarinah. Ta znamka mi bo kmalu res prirasla k srcu. V prejšnjem Dashboxu sem prejela gel za tuširanje, katerega že ni več, saj taaaaaako zelo lepo diši.


Delarom Paris

Dva Infini White seruma. Serum je primeren za vse tipe kože, manjša rdečico in razne druge barve na tvojem obrazu. Vonj mi sicer ni ravno odgovarjal, zelo lekarniški, vendar se je na koži takoj poznal mat učinek. Všeč mi je ker sem prejela dva testerja, da lahko resnično vidiš pravi učinek. Namažeš se zjutraj in zvečer.



Philip Martin's

O teh izdelkih sem že pisala, od prejšnjič ko sem vse preizkusila so me navdušili, sploh zaradi organskih sestavin. Tokrat sta v mojih rokah pristali dve rich skin kremici. Komaj čakam da jih preizkusim.
Pa še tako lično zavita testerčka s pentljico.


Greenland hand cream

Še en izmed full size izdelkov tokrat. Cena je 5 eur. Na listku ki sem ga prejela poleg Dashboxa piše da je 98% naravna krema za roke z vitaminom B5 in glicerinom. Hitro naj bi se vpijala in se ne mastila. Je to res? DA! Zanimivo je, kako hitro se vpije v kožo, in ne ustvari nobenih plasti in občutka kreme na rokah. Vonj ima dejansko po limeti, zelo osvežujoč in nepremočan. S to kremo se več kot zadovoljna.



Kaj pa je bilo v tvojem Dashboxu?

Kisses,
Ninnie



Ni komentarjev