Zagotavlja Blogger.

Essence: Good girl Bad girl REVIEW


Živjo lepotičke!
Ko sem prišla do našega Mullerja v Kranju je bilo že dokaj vse izropano in to so izdelki ki sem jih uspela dobiti (dejansko tisti katere sem hotela, razen mogoče kakšen blush mi fali). Je pa zelooooo prisrčna kolekcija.


Shimmer powder - 01 Hello Sweetheart




Srčno upam, da je to shimmer powder ki bo lahko nasledoval mojega prejšnjega. Všeč mi je ker ne potegne na bronzer ampak je res svetel shimmer powder kakršenga sem iskala in ker ni preveč puhast, ter se ne razsipa povsod naokrog.



Nail polishes




Od leve proti desni na swatchu:
Effect Top Coat 01 It wasn't me!
06 Once i was an Angel
01 Hello Sweetheart

Najbolj sem razočarana nad top coatom, ker podobnega že imam in ker ni nič posebnega. Druga dva pa sta me navdušila s snake in metallic effectom. Once i Was an Angel je tako zelo poseben ker na koncu res preide v efekt usnja in ne izgleda totalno spoliran. Metallic effect pa me je prevzel zaradi odlične prekrivnosti in kovinskim sijajom. Komaj čakam da jih preizkusim na svojih nohtkih.


Lipstick 02 Caught in the Middle




Ja, res je Caught in the Middle, saj ni ne rdeča, ne vijolična in ne roza. Nekaj vmes :) Sicer sem želela kupiti 01 It wasn't me, ki je čisto vijolična, vendar mislim da mi bo ta večkrat prišla pod roke. Je lepo mazljiva, malo več slojev sem potrebovala da sem popolnoma prekrila ustnice. 


Kisses,
Ninnie


Ni komentarjev