Zagotavlja Blogger.

15 majhnih pozornosti za praznike

Živjo lepotičke!

Prazniki ter obdarovanje se bližajo in vsak lahko pride do trenutka ko ne ve kako bi obdaroval svoje bližnje. Sama sem vam izbrala 15 majhnih pozornosti, večino lahko ustvarimo tudi kar sami doma. :)

Pa še ena lepa novička. Iz BORNPRETTYSTORE so mi velikodušno poslali unikatno kodo s katero lahko prejmete 10% popusta na že tako znižane izdelke. Velika božična razprodaja traja le še do 17.12. Ob koncu nakupa enostavno vpišite kodo (special coupon code): PTARX31. Veselo nakupovanje vam želim.





1. Če bi rada kupila darilce za obadva, sem našla naaaaaaajbolj luštne šalčke (klik klik), katere pa prav tako lahko ustvariš kar sama doma in napišeš/narišeš kaj izvirnega.

2. Kino vstopnice zate, za fanta, prijateljice, starše so prav tako dobra ideja, saj jih lahko podariš, film pa si lahko izbere vsak sam. Paše se malo stisnit v kinu v teh mrzlih dneh.

3. Naredi sam: milo, losjon za telo, sol za kopanje - katere lahko lično zapakiraš v kozarčke, lončke, posodice. Dodaš lahko tudi posvetilo in voila, unikatno in praktično darilce.

4. Spodnje perilo - vedno dobra ideja! Fantje se lahko malo bolj potrudite in dekletu poklonite mogoče malo bolj sexy spodnje perilo ali pa kakšne žabice, samostoječke, pa tudi punce se lahko malo pohecate iz vaših predragih in mu kupite kakšno zabavno spodnje perilo. Tako darilo vedno užge ;)

5. Kozmetika - prav tako kot spodnje perilo. Fantje, naj vam malo namignem. Če se vam ena šminka zdi premalo se osredotoči na višje cenovne range kot so Chanel, Dior .. boste kar krepko segli v denarnico :D

6. Čaj. Čajnic je kar nekaj, prav tako jih najdete tudi na spletu (moja najljubša ZISHA čajnica). Sama lahko ustvariš prisrčne vrečke, škatlice, notri zapakiraš čaj katerega pije večina ljudi pozimi, napišeš posvetilo in darilo imaš nared.

7. Potovanje, roadtrip - Odpelji jo/ga na potovanje ali roadtrip. Usedita se v avto in se odpeljita v neznano. Na raznih spletnih straneh s kuponi pa si tudi lahko rezerviraš razne vikend paketke, razvajanja, katera lahko pokoristiš kadarkoli.


8. Lush kozmetika - osredotočam se malo bolj na naravno kozmetiko in Lush je res tisto kar potrebuješ. Na njihovi spletni strani si oglej izdelke, veliko pa je tudi takih z zimskimi vonji, ki so resnično primerna za božična darila.

9. L'occitane - Tako kakor Lush. Naravna kozmetika (klik), popolna za božično/novoletna darila.

10. Naredi sam - šal, kapo, rokavičke. Če znaš štrikati ali šivati ti ne bo predstavljalo velikega problema. Lahko ustvariš super malenkosti, sploh za kakšnega otročička. 

11. Naredi sam - piškotki, sladice . Spečeš, lično zapakiraš, napišeš posvetilo in mislim da se nihče ne bi branil sladkih dobrot. No, jaz sigurno ne :))

12. Naredi sam - vilinski prah. Z malo domišlije lahko v majhne stekleničke, katere lahko podariš kakor ogrlice ali kakor stekleničke same, nasuješ bleščice in zvitek papirja s posvetilom ali kakšnim angelskim sporočilcem. Tako darilo ustvari čarobnost.

13. Naredi sam - pozitivna knjižica. V trgovini kupiš majčkene zvezke (poskusi najti take s trdnimi platnicami, v T€diju jih imajo po euro) in jih poljubno zaviješ. Notri lahko po želji napišeš datume za vsak dan - začni kar z dnevom ko boš darilce oddala - da bo lahko oseba vsak dan napisala notri pozitivne stvari ki so se ji dogodile čez dan. Knjižico lahko tudi popestriš s kakšnimi pozitivnimi citati in fotografijami.

14. Naredi sam - okvir za sliko. Na internetu je miljon prečudovitih idej kako lahko sam/a ustvariš okvir s sliko ki bo obdarovancu nekaj pomenila. Pogooglaj :)

15. Naredi sam - ogrlice, uhane, zapestnice. Ena od idej je tudi da narediš nakit iz gumbov. Tudi tukaj lahko daš zraven posvetilo in vsaka prijateljica se bo spomnila nate ob nošenju nakita.

No, to je mojih 15 idej. Upam da vam je kakšna prišla prav, jaz sem dobila še več idej ob pisanju te objavice.. :) 

Lep dan vam želim,
Ninniw


Ni komentarjev