Zagotavlja Blogger.

Organiziraj si svoj makeup kotiček

Živjo lepotičke :)

Kar nekaj časa sem iskala nekaj primernega, kako bi si uredila make up kotiček. V osnovi imam belo odprto omarico, katera je razdeljena z dvema poličkama. Zraven te omare pa veliko ogledalo. Vse lepo in prav, ampak blazno mi je šlo na živce da je vsa moja kozmetika le stala na polički. V enem kotu šminke, v drugem lakci, v tretjem kreme za telo.. kar naenkrat je izgledalo kot da si lastim pol drogerije, pa to sploh ni res! Kako vse skupaj organiziraš in popredalčkaš, lahko čisto spremeni videz in občutek prepolnih poličk.

Stojalci, ki si jih lahko ogledaš na zgornji sliki sta meni prečudoviti. Levo zato, ker je akrilno in prozorno, da lahko točno vidiš vse skozenj, če imaš notri več izdelkov. Desno pa zato, ker je pač punčkast in v takem stilu ki me vedno prevzame. Ampak ta dva mi sigurno ne prideta v poštev ker vsega kar imam sigurno ne bi mogla pospraviti in bi tako imela v omari stojalo s kozmetiko in še ZRAVEN kozmetiko, kar je meni zelo motljivo. Ko sem bila že čisto obupana, sem si rekla tako kot vedno - bom že prišla do nečesa ki mi bo všeč in ki bo kot popolno za v mojo omarico.

Ta teden, sem se sprehajala po T€dy Shop-u in naletela na pogrinjke/prte/karkoli že je to in takoooj dobila preblisk, da to bi pa celo šlo v mojo omarico. Vizualno in glede velikosti se popolnoma sklada! Kot bi bilo delano po meri. 
Velikost je 30x45cm, cena 1eur.
Okej, podlago za na poličko torej imam. Več teh, za tako ugodno ceno. No, ko razmišljam sedaj bi jih dejansko lahko nakupila še več in jih namontirala na stene omare, da bi bile prekrite popolnoma. Drugič.



Še vedno pa nisem imela stojala/škatlice/karkoli že, kamor bi lahko pospravila vso kozmetiko. In že drugič me je grabil obup in taaadadaaaaaammm, odkrila sem prečudoviiiiite škatlice. Take, pletene, pa vseeno mehke. Različnih velikosti. Jaz sem vzela velikost: 15x11x10,5cm za ceno 0,85eur. V črni in beli barvi, da ne bo odstopanj.




No, in to je bilo vse kar sem storila. Šla v T€dy shop, nakupila škatlice in podlogo, prestavila kozmetiko noter in zdaj sem srečna. Ker imam organiziran makeup, ker ne potrebujem iskati po celotni omari in za piko na i še lepo izgleda. :)

Kako pa ste ve poskrbele za ta ženski problem? 

Poljubčki,
Ninnieboo

4 komentarji

  1. Na zelo podoben način imam tudi jaz ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  3. Organizacija kozmetike je res ful pomembna, boljši vpogled na vse zadevice in še ko se ti mudi zrihtati nisi toliko živčen, ker hitro najdeš kar iščeš =)
    http://cherryfashion-k.blogspot.com/

    xx
    K.

    OdgovoriIzbriši
  4. mogoče veš kje se lahko kupi tole mejkap škatlico zgoraj desno na slikci (belo,punčkasto)? :)

    OdgovoriIzbriši