Zagotavlja Blogger.

REVIEW: Essence tekoča šminka 06 Make a Statement



Pozdravljene lepotičke. Ko sem prvič zagledala tekoče šminke sem si rekla waaaaaaat, ker sploh nisem vedela kaj to je in kakšna je razlika med lip glossom. Meni osebno ni razlike, vsaj pri tej ne. Res je da je malo bolj kompaktna, vendar sem že preizkusila veliko bolj pigmentirane glosse kot pa je ta tekoča šminka.


Embalaža me je prevzela, ker me zelo spominja na glosse kakšnega višjega cenovnega razreda, ker se vidi skozi, tako da točno veš kakšen odtenek kupuješ. Zelo simpl & classy.  Aplikator je sam po sebi vredu, ga ne bi spreminjala, problem je le v mazljivosti glosa, saj se kaj hitro zgodi da se ne razmaže enakomerno po ustnicah. Velik problem je tudi črta na notranjem robu ustnic ki se naredi sama od sebe. Glede pigmentiranosti nimam pripomb, namreč to tekočo šminko sama uvrščam med glosse, tako da so kar močno pigmentirani. Sploh rdečkasti odtenki. Obstojnost je slaba, RAZEN če vmes nič ne ješ, piješ in ne govoriš to pomeni, da jo lahko nosiš ko greš sama na vlak, na avtobus, ko hodiš dolge razdalje kjer si ponavadi tiho, ko se skregaš s fantom in kuhaš mulo.. :'D hec. Rdečkasti odtenki imajo malo boljšo obstojnost kakor pa naprimer odtenek 03 Almost Real, ki vam ga prikažem v naslednjih objavah, namreč imela sem probleme s fotografiranjem, ker se mi je zgodilo ravno to kar sem opisala zgoraj - šminka se nanaša zelo neenakomerno in nastale so fotografije kakor da se ne bi znala našminkat ;)

Zaradi cene 2,79 eura Essence tekočim šminkam odpustim vse njihove napake saj so odtenki prelepi jesenski in se je zelo težko zadržati da ne pokupiš kar vseh.







Poljubčki,
Ninnieboo

3 komentarji

  1. V končni fazi je to bolj kot ne gloss, ne?

    OdgovoriIzbriši
  2. Če nebi imela že toliko glosov in šminkic, bi ga kupila in preizkusila ker zgleda res hud!

    OdgovoriIzbriši