Zagotavlja Blogger.

PLANTER'S: Natural & Young


Pozdravljene lepotičke!

Že lepotna kraljica Kleopatra je prisegala na tri stvari - med, mleko ter aloe vero. Na aloe vero prisega tudi italijansko podjetje Planter's, ki je končno prišlo tudi v Slovenijo. Blaži ter umirja razdraženo kožo, rdečico, spodbuja kolagen v koži, da se koža hitreje celi. Cel skupek njenih zdravilnih učinkov je primeren tako za mladostniško kakor za zrelo kožo, zaradi česar sem se sploh odločila za preizkus izdelkov.


Naj začnem s kremico. Ta inovativni kozmetični pripomoček je nepogrešljiv skozi vse leto. Je pravi koncentrat Aloe Vere in rastlinskih učinkovin. V enem izdelku se torej skrivajo hidratacija, zaščita in obnova. Občutljiva koža, nagnjena k rdečinam in razpokam, se bo v družbi obnovitvene hidratantne kreme iz linije Aloe Vera zagotovo počutila bolje, rezultati bodo vidni že po prvih nanosih. Je lahko in hitro vpijajoča, ter ščiti pred izsušitvijo kože zaradi izpostavljenosti telesa soncu, mrazu in vetru. Prav tako ščiti kožo pred nevarnimi vplivi onesnaženosti okolja. Zaradi svoje nežne in lahke teksture se lahko uporablja na koži obraza, rok in telesa, saj ne pušča sledi mastenja.
(VIR)
Glede na napisano lahko potrdim da je vse res. Sama kremo uporabljam zjutraj in zvečer, zjutraj ponavadi preden nanesem makeup, zvečer pa ko kožo očistim le-tega. Tekstura kreme je po sliki sodeč zavajajoča, namreč ni tako kompaktna kakor izgleda. Je zelo lepo mazljiva ter vpije se nenormalno hitro in ti sploh pri uporabi pred nanosom makeupa, ni potrebno čakati pol ure da se krema vpije. Vsebuje Aloe Vero Barbadensis, Karitejevo maslo, riževo olje, laneno olje, olje šentjanževke ter mandljevo olje. Najlepši podatek kar sem ga lahko prebrala pa je, da ne vsebuje parabenov in alkohola, zaradi katerih pri meni nastane cel obraz mozoljev. Torej, če imaš slučajno probleme z mozoljčki ali kakšnimi drugimi nepravilnostmi na koži, bo sigurno super zate, namreč aloe vera odpira pore in jih ne maši ter ne masti kože. Za smešno ceno 10 eur, lahko krema postane tvoja stalnica in 75ml boš garantirano imela kar nekaj časa. Dobiš jo lahko tukaj: KLIK. No, pa sicer za kožo nepomembna stvar, ampak, embalaže so svetovne. Najbolj kjut, ustvarjajo jih tudi ob določenih prilikah, kakor npr. valentinovo (iz te kolekcije izvira moja kremica), kar je popolno za nas mladostnike, ki imamo radi lepe in praktične embalaže.



Zelo sem se razveselila tudi najbolj kjut maskare. Je vodoodporna (jočeš, nič ti ni :'D), prav tako vsebuje aloe vero, prišla pa sem še do enega zelo pomembnega zaključka. Je velik približek maskari Dior Show. Krtačka je zelo podobna, učinek pa isti. Torej veliko cenejša verzija maskare Dior Show - kupiš jo lahko za 10 eur, kar je po vsej verjetnosti isti cenovni rang maskare, katere vedno kupuješ. Na njihovi spletni strani: KLIK, si lahko preveriš še vso ostalo ponudbo, ki ni samo za mladostnike in res lahko dam vse pohvale, da dajo toliko na aloe vero, ki je res čudež za našo kožo.

Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev