Zagotavlja Blogger.

Hitrejša rast las

(vir: lovethispic.com)

Hej lepotičke, skupaj sem spravila dva trika za hitrejšo rast las. Enega izmed njih je prispevala tudi bralka, za kar sem zelo hvaležna, namreč več glav več ve!

*Tudi šok terapijo lahko izvajaš z ricinusovim oljem.


1. ŠOK TERAPIJA
Izberi primerno olje - uporabiš lahko res kateregakoli (olivno, kokosovo, mandljevo, res kateregakoli) ter zgrej. Zgrej par žlic olja na primerno temperaturo (toliko da si slučajno ne opečeš glave) ter ga nežno vmasiraj v lasišče. Lasišče  masiraj približno štiri minute in razčeši lase, da se olje razporedi tudi drugje. Če imaš slučajno skodrane lase ali lase ki se težko razčešejo jih ne česi, da si jih ne boš samo še več potrgala. Razporedi olje po ostalih laseh kar z roko.

(vir: http://www.wikihow.com/Use-the-Inversion-Method-to-Grow-Hair)

Nato se nagni nad kad z glavno navzdol in ostani v tem položaju približno štiri minute ali par kar pet. Ko visiš z glavo navzdol se ti poveča pretok krvi v lasišču in s tem spodbudi lasne mešičke, da lasje začnejo hitreje rasti! Če si to počela zvečer greš lahko mirno spat z oljem v laseh, namreč, priporočljivo je da ga imaš čimdlje na sebi - če ne - si lase speri s čimbolj blagim šamponom. To šok terapijo moraš ponavljati 7 dni zapored in potem 3 tedne ne. In nato spet 7 dni zapored in 3 tedne ne. Poskusi vpisati v google "inversion hair method" in si oglej koliko pozitivnih rezultatov so že doživele punce!! 

(vir: http://www.wikihow.com/Use-the-Inversion-Method-to-Grow-Hair)


2. Ricinusovo olje
Uporabljala sem ga v srednji šoli, 3 leta se rast las ni premaknila, lase sem imela do ramen, hotela pa sem imeti dolge. Izvedela sem, da pomaga tudi to olje. Stekleničko sem kupila v lekarni, stala je malo manj kot 5 eur. Pohvalijo tudi ricinusovo olje znamke Melvita, je pa kar drago. Nanašala sem si ga približno 6 tednov, na internetu je pisalo 6-8 tednov, 1x na teden, namažeš ob lasišču in na konice, po celih laseh rajši ne, ker boš težko spravila dol. To imaš gor 15 minut, v brisačo zaviješ lase in po 15 minutah spereš. Lahko pustiš tudi čez noč, le dobro zaščiti vzglavnik. Sicer med uporabo ni bilo vidnih rezultatov, ampak nekaj časa po tem ko sem že prenehala z uporabo. Lasje so kar rasli in rasli, imam pa problem, da imamo ženske po mamini strani tudi goste lase in potem sem zanosila, po porodu so mi lasje začeli izpadati, otrok je vlekel za lase. V treh letih so mi lasje zrasli do riti, prej pa nič! Sedaj do  poletja ko sem se postrgila so spet zrasli že za 4 cm. Olje je dobro tudi za trepalnice ter obrvi.
( avtor: Aleksandra)

Poljubčki,
Ninnieboo



Ni komentarjev