Zagotavlja Blogger.

Kaj je pomade?




Nekaj časa nazaj sem pri frizerju prvič slišala za pomade. Okej, še vedno nevem kako se to sploh izgovori. Ampak je super zadeva, potem ko enkrat preučiš kaj to dejansko je in za kaj se uporablja. Kupiš ga lahko tukaj: klik klik.


Pomade sega v 19. stoletje in njegova glavna sestavina je bila medvedja maščoba. To je naknadno nadomestila svinjska maščoba, čebelji vosek ter vazelin - še vedno se ne sliši kaj preveč prijetno, za moje pojme. Zdaj pa sem prejela v review (no, bolj ga je dobil v review moj mož) American Crew Pomade. Brez strahu, ne vsebuje medvedje maščobe, le lanolin.


Najprej sem se neizmerno razveselila, namreč American Crew je ena izmed vodilnih znamk na področju moške nege las, njihov koncept pa temelji na tem, da bi zopet uvedli brivce ter brivstvo nazaj, tako kot je bilo včasih.

Pomade je narejen na vodni osnovi, tako da odstranjevanje ni težko - odstrani se s šamponom. Ne izsuši las in je veliko boljši za oblikovanje, kakor raznorazni voski, geli in podobno zato je primeren prav za vse vrste las. Če ga uporabiš na suhih laseh je rezultat manj sijaja ter večji učinek moči, če pa ga uporabiš na mokrih je sijaja več. Sama vem kako težko je najti nekaj primernega za oblikovanje las, ker sem tudi jaz že velikokrat kupovala izdelke za moške in nikakor ne moraš najti pravega.


Mr. Beardo mi je sporočil da je celoten vikend poštnina zastonj, tako da če imaš fanta, moža, soseda, strica, brata, ki bi potreboval izdelek za učinkovito oblikovanje las/brade/brkov - KLIK.

Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev