Zagotavlja Blogger.

ALIEXPRESS: Zgrešen nakup




Hej lepotičke. O Aliexpressu je že bilo govora in zaenkrat nimam nekih slabih izkušenj. Tole danes pa me je tako nasmejalo.. :'D



Naročim si komplet spodnjega perila za 2$. Izgleda super lepo. Tudi na moji fotki lahko vidite da je lep, ampak.. Lak za nohte sem dala zraven na fotografijo, da lahko primerjate velikost modrcka. Ne, ne bi bil primeren niti za kosarico A. Ko ga poskusaš obleči obstane tam nekje pod vratom, haha. Zapeti se ga ne da. Sploh. Ker je zaponka le na eni strani. Spodnje hlačke oz. karkoli to že je pa segajo tam nekje do sredine stegen. Toliko o mojem kompletku!



Se je tudi vam zgodilo že kaj podobnega? 
Poljubčki,
Ninnieboo


7 komentarjev

  1. Hahha, jooookam!! :D :D :D
    tole je verjetno za sex lutke a a a a? :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Tvoj paket je vsaj prispel 😀 jaz čakam že 4 mesece na dve moški uri 😆 dobila sem pa plašček (tako je pisalo v opisu in bilo prikazano na sliki), ki je bil v bistvu bolj blazer kot kaj drugega. Kljub temu da sem res preverila mere in tud naročila malo večjega. Tud eni uhani so bili že mal rjaveti. Prvič in zadnjič, da sem naročila na Ali Express, ostajam zvesta eBay-u. Tam sem robo dobila hitreje, in vedno je bilo vse okej.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tvoj paket je vsaj prispel 😀 jaz čakam že 4 mesece na dve moški uri 😆 dobila sem pa plašček (tako je pisalo v opisu in bilo prikazano na sliki), ki je bil v bistvu bolj blazer kot kaj drugega. Kljub temu da sem res preverila mere in tud naročila malo večjega. Tud eni uhani so bili že mal rjaveti. Prvič in zadnjič, da sem naročila na Ali Express, ostajam zvesta eBay-u. Tam sem robo dobila hitreje, in vedno je bilo vse okej.

    OdgovoriIzbriši
  4. Uf, z Aliexpressom same slabe izkušnje ... 3/4 stvari, ki sem jih naročila ni prišlo, je bil fake prodajalec oziroma ni bilo tisto, kar sem naročila in skratka po pol leta še vedno čakam refund. Nikoli več. Raje ebay, ker imaš zagotovoljena vračila.

    OdgovoriIzbriši
  5. hehehe no ta je pa dobra ;) jaz ostajam zvesta eBayu, z Ali Expressom imam same slabe izkušnje...

    OdgovoriIzbriši