Zagotavlja Blogger.

Kako do Victoria's Secret kozmetike v Sloveniji?


Victoria's Secret je ena izmed tistih znamk, katerih še vedno ni v Sloveniji in verjamem, da marsikatera izmed vas hrepeni po njihovih oblačilih, kopalkah ter kozmetičnih izdelkih. Nekaj časa nazaj smo prejeli prve sprejčke ter losjone v slovenskih poslovalnicah Muller - vendar je ponudba res dokaj skopa. Danes pa sem ravno brskala po internetu, kakor vsako jutro in prišla do prav lepega zaključka. Na Salmi imate na voljo skoraj 10 strani parfumov, losjonov, body mistov ter celo parfumov za moške! Sama sem sestavila wish listo treh izdelkov, katere bom sigurno kupila v bližnji prihodnosti. Rada pa bi vam tudi približala koncept Victoria's Secret parfumčkov ter pršil - sladko ter mladostno!




Victoria's Secret Pink Fresh and Clean pršilo za telo 

Prvo pršilo je romalo na mojo wish listo že samo zaradi tiste prave PINK embalaže. Glavni noti pršila sta jabolko ter lilija - vse skupaj deluje zelo sveže ter mladostno. Cena pršila je 15,90 eur, kar je dejansko še par eur ceneje, kakor na njihovi uradni spletni strani.

Victoria's Secret Pink Sweet and Flirty pršilo za telo

Naslednje prišlo, Sweet and Flirty sem izbrala ravno zaradi sladkega vonja, ki še kako popestri mladosten look. Glavni noti sta sugarberry in roza grenivka - popolno za večerne izhode. Poimenovanje pršila ni kar zastonj Sweet & Flirty, punce ;)  Cena se prav tako giblje okrog 15,90 eur.


 Victoria's Secret VS Pefect Body vlažilni losjon za telo

Nenormalno sexy embalaža ter losjon z blagodejnimi sestavinami. Vsi poznamo učinke mandljevega olja. Našo kožo gladi, jo oskrbuje z vlago ter ji daje občutek mehkobe. Uporablja se tudi v kozmetiki za otroke, tako da je res ena boljših aktivnih sestavin v tem losjonu. Za piko na i, je tudi vonj prelep. Sladek. V stilu Victoria's Secret. Stane nas 16,90 eur, ni ravno najbolj poceni, vendar verjamem da je vreden vsakega centa.

Poljubčki,
Ninnieboo

 

3 komentarji

  1. Uuuauu to pa je novička! Losjon je sigurno moj! ❤❤

    OdgovoriIzbriši
  2. Kak pa je na Salmi kaj z ponaredki? Jaz sem si od tam naročla šampon in mi je danes frizerka rekla, da je zagotovo ponaredek, ker po uporabi s tem šamponom lasje niso taki kot bi mogli bit... :/

    OdgovoriIzbriši