Zagotavlja Blogger.

BATISTE: Dry Shampoo Fruity & Cheeky Cherry


Pozdravljene lepotičke, končno sem uspela pofotkati dolgo pričakovano objavo o suhem šamponu. O Baleinem sem že pisala, ta pa me je še veliko bolj navdušil, tudi zaradi same embalaže in božanskega sadnega vonja.

BATISTE: Dry Shampoo Fruity & Cheeky Cherry

Meni se velikokrat zgodi, da zaradi vseh obveznosti resnično nimam časa, da si umivam lase in mora ta opravek kakšen dan počakati. Ali pa med menstruacijo, ko bi se že tako ali tako najraje nekam zakopala - še umivanje las? Ne, hvala. Takrat ti res priskoči na pomoč suhi šampon. Seveda ti ne "umije las", da ga ne bo slučajno katera začela uporabljati namesto dejanskega šampona. Je le life-saver v neskočnih situacijah.


V prelepi embalaži se skriva 200ml suhega šampona. Priporočam, da ga nanašate vsaj 20 - 30 cm stran od las, da slučajno ne bi puščal kakšnih belih sledi. Pri meni se ne poznajo, ker sem blondinka, vendar pri temnejših laseh, ne morem garantirati. Ravno danes zjutraj sem ga uporabila. Vonj je prijetno saden, lasje so bili umiti približno štiri dni nazaj, ampak zopet izgledajo kakor novi. 


Na Salmi (kjer je bil kupljen tudi ta), imate na voljo približno 10 različic šampona. Ta sigurno ni moj zadnji, ker me resnično zanimajo tudi vonji ter učinki ostalih. Cena niha okrog 4,40 eur za 200ml šampon, manjši, tisti bolj priročni za v torbico pa so okrog 3 eure.

Poljubčki,
Ninnieboo

2 komentarja