Zagotavlja Blogger.

Nivea After Shave Balm kot primer?



Pozdravljene lepotičke! Nekaj mesecev nazaj sem prvič kupila Nivein balzam za po britju, katerega vse beauty gurujke (sploh Nikkie, ki je ena mojih najljubših) zelo hvalijo. Najboljši do sedaj mi je bil Lorealov Infallible, uporabljam pa tudi Maybellinov Instant Pore Eraser, o katerem sem že pisala tu - KLIK.


Nivea After Shave Balm Sensitive





Kaj sploh pričakujem od primerja? Lažje in bolj smooth nanašanje tekoče podlage in bolj obstojen make-up. Loreal Infallible - does the trick. Cena je okrog 12,00 eur, embalaža vsebuje 35 ml primerja. Nivein After Shave Balm pa stane okrog 8,00 eur, embalaža vsebuje 100 ml produkta. Vidiš razliko? Za 100 ml Lorealovega Infallible bi morala odšteti okrog 35 eur.

Glavna sestavina After Shava je glicerin, zaradi katerega se je sploh začel uporabljati kot primer. Velik plus je, da ne vsebuje alkohola - alkohol za mojo kožo pomeni smrt. Cel obraz mozoljev. Če pa si slučajno občutljiva na glicerin, potem ti ga NE priporočam.

Vonj je tipično moško-Nivein, vendar se porazgubi že takoj po nanosu tekoče podlage. Všeč mi je, ker se resnično hitro vpije. Embalaža mi sicer ni kaj preveč posrečena, namreč, ko ga odpreš in ker je ZELO tekoč, ti kaj hitro lahko steče kaj preveč ven. Ampak se navadiš. Takoj, ko ga naneseš na obraz, s krožnimi gibi malce vmasiraš, potem pa jaz pustim minutko, da se res dobro vpije in voila! Pripravljena si na nanos pudra. Površina kože po nanosu je na začetku malce lepljiva, vendar po drugi strani zelo gladka - tako dosežeš res tisti smooth nanos tekoče podlage, o katerem sem govorila že na začetku.

Če primerjam moj make-up zjutraj in make-up zvečer, preden si ga odstranim, ne opazim večjih odstopanj. Puder oz. BB krema se mi ne zažre v gube in pore, senčila stojijo na mestu in se prav tako ne zažrejo v gubice vek.

Poljubčki,
Ninnieboo

2 komentarja

  1. Se čisto strinjam z napisanim, sploh pa je zelooo tekoč, poznam ta problem haha, meni je odličen, sem ga kar ukradla očeti hihi

    OdgovoriIzbriši
  2. Noro, za ta trik pa nisem vedela :) Moram očita prepričat nej si ga nabavi, da ga lahko kradem in preizkusim kot primer :D

    OdgovoriIzbriši