Zagotavlja Blogger.

OOTD: A skirt makes a statement without trying too hard


Krila so ena izmed mojih ljubših modnih kosov. Čeprav imam sama raje minimalistične kombinacije, lahko videz popestriš s kakšno bolj barvito majico ali čeveljci. Menim, da krila poudarijo ženstvenost, tej ženstvenosti pa dodajo tisti močan karakterni pridih. Krilo naj bo ravno prav dolgo in ravno prav kratko - classy. 

Za to eyelet krilo sem se odločila iz čisto preprostega razloga. Je v obliki silhuete A-linije, kar pomeni, da bo poudarila tvoj ozek pas skrila tvoje obline od pasu navzdol. Jaz se v takem krilu počutim popolnoma spročeno in udobno. Kot zanimivost naj dodam, da obožujem kombinacijo krilo - superge/Allstarke oz obleka - superge/Allstarke, čevlji s peto so pri meni bolj za na fotografije.


Turtleneck majice brez rokavov (oz. round neck majice) so to poletje sigurno modni hit in v spletni trgovini Romwe sem vam poiskala še nekaj idej (btw, pohiti, poletna znižanja se bodo kmalu končala).

1. Klasična črna, ki v tvoji garderobi absolutno ne sme manjkati - klik. When in doubt, wear black (vedno se orientiram po tem pravilu :P)
2. Klasična bela, ki poudari tvojo polt in je ena izmed najbolj nosljivih barv poleti - klik
3. Lace up topki pa mislim, da so postali že kar stalnica v ženskih omarah, tokrat sem ga izbrala v sivi barvi - klik


Okej, da se vrnem nazaj h krilu. Krilo drži elastika z zlato zadrgo na zadnji strani. Zlata zadrga je en tak lep minimalističen detajl, kateri me je sploh prepričal k nakupu. Čeprav v spletni trgovini piše da je krilo ONE SIZE, bi prej rekla da je primerno bolj za dekleta s konfekcijsko številko 36 - 38. Trenutno je njegova cena 18,70$, kar se mi zdi res ugodno za nepogrešljiv kos, ki ga, kot sem že omenila, lahko kombiniraš na 101 način. Kje ga lahko najdeš? Tukaj: goo.gl/g4cHhj


Kakšna krila pa ti rada nosiš? Vabim te, da svoje mnenje zapišeš v komentar.

Poljubčki,
Ninnieboo

1 komentar

  1. Sice ne Vem kako bi meni pristajal, ampak tebi zelo. Je pa bela ena mojih najljubših barv:)

    OdgovoriIzbriši