Zagotavlja Blogger.

Retro krilce x 2,5 eur jopica z umetnim krznom


Lahko si mislite, kako zelo vesela sem bila, ko sem stopila v Second hand trgovino in mi je v oči padla ta jopica s fejk krznom. YAAAAAAAAS. Iskala sem jo že kar nekaj časa, vendar roko na srce, nisem bila pripravljena odšteti 30,00+ eur za takšen kos oblačila, pač, zato ker ne. Cena je bila točno 2,50 eur in še danes kar skačem od veselja, ker je tako zelo lepa in tako zelo nosljiva. Našla sem jo v Second hand shop-u, v Kranju, nasproti avtobusne postaje, vkolikor boste kaj zahajle v Kranj. Proti koncu "kolekcije" so vsi artikli znižani na 2,50 eur. Baje, da 7. oz. 8. novembra pride nova roba, vendar so cene takrat malenkost dražje.

Tokrat sem jo pokombinirala s črnim retro krilom, ki me sicer spominja na moje otroške dni, ko je bila zadnja stvar, ki bi jo hotela obleci - krilo z gumbki. Bleh. No, okusi se spreminjajo, taka krilca z A-linijo so mi danes prav luštna in v spletnih trgovinah jih kar mrgoli! Naročila sem velikost M in mi popolnoma ustreza. Ima visok pas in res ga lahko nosiš za kakršno koli priložnost.

Btw, zanimivost - ste vedele, da se kakršno koli, kakršen koli, kadar koli, lahko piše skupaj, ali pa narazen? Pravopisno je oboje pravilno, vendar še vseeno bolj priporočajo pisanje -koli besed, narazen! Mogoče vam pride prav, za kakšen dopis oz. kaj podobnega.

Okej, sori, nazaj k temi. Za krilce sem odštela 11,99$, ker je trenutno znižano.
Najdeš ga >>tukaj<<.




Na fotografijah nosim Elite Matt šminko v odtenku 109 - ne pozabi, da imaš s kodo NINNIE, kar 15% popusta (klik)! Puder, ki ga nosim je znamke Catrice in sicer različica Liquid Foundation v najsvetlejšem odtenku, za nas, bledolične zombije. Puder je svetoven, meni ne zahaja v pore, nanašam pa ga z gobico. Če ga nanašaš z gobico je veliko bolj prekriven, kot pri nanosu s prsti #sampovem.


Poljubčki,
Nina

1 komentar