Zagotavlja Blogger.

Instagram sladkorčki: Oktober


Kaj se je v mesecu oktobru dogajalo na mojem Instagram profilu? Kar nekaj novosti, nekaj sladkorčkov, ki bi vam jih rada predstavila malce širše.

Maccacino & Nuxe 

Končno sem preizkusila maccacino. Velja za nadomestek kave, kar je za tiste, ki se hočete malce odvaditi od preveč popite kave, pa vseeno uživati v dobrem okusu, idealno! Vsebuje maco in kakav v prahu ter ekološko pridelan sladkor kokosove palme. Za moj želodček bi bilo vseeno fino, če bi bil okus malce bolj sladkoben, ampak priznam, da sem se ga po nekaj skodelicah kar navadila in ga vsaj na vsake 2 dni, zamenjam s kavo! 

Na preizkušnji pa imam trenutno tudi Nuxe novosti in sicer kremo ter serum iz linije Creme Fraiche de Beaute. Vonja sta tako lepa in tako nežna, na moji koži pa že kakšen teden delujeta prav prefinjeno, brez problemov. Vam sporočim, kako se obneseta v nadaljnje!


Pom-pom cofke najdemo tudi na oblačilih jesensko/zimske garderobe, kar je za vse modne navdušenke sigurno eno veliko veselje. Jaz, sem tole raztrgano majico s pom-pomi kupila v spletni trgovini Romwe in naj ti povem še nekaj - trenutno je v akciji! Zelo udobna, mehka in nosljiva. Na notranji strani je tudi podložena, ravno zaradi "raztrganosti", tako da ne rabiš skrbeti, da bi se slučajno kaj videlo čez!

Če bi jo želela tudi ti - klikni tukaj!



Kakor sem vam izdala že na Facebooku - moj drugi del nakupovanja v Second hand trgovini. Lušten in izjemno topel poncho v popolnoma jesenski nude barvi. Tudi ta je imel smešno ceno - 2,5 eur. Nogavičke so iz trgovine Pimkie, vendar že kar nekaj sezon nazaj, tako da ti ta informacija verjetno ne pride kaj preveč prav. Sicer, pa sem jih zasledila tudi v spletni trgovini Romwe in sigurno, bodo moj naslednji nakup! Kaj je še lepšega, kot poležavanje v nedeljo v toplih in cosy oblačilih, s skodelico čaja ali kave v naročju? Nič ;)


Podobne nogavičke najdeš tukaj - klik.



Victoria's Secret izdelki - sanjski vonji in verjetno sanje vsake izmed nas. Verjetno že zaradi tega, ker so v Sloveniji težje dosegljivi. Tukaj, pa se moram na žalost ustaviti, ker trenutno še držim eno skrivnost, katero izveste v tekočem tednu ;) mwehehe!


Se sledimo na Instagramu!


Lep začetek tedna vam želim in poljubčki,
Nina

Ni komentarjev