Zagotavlja Blogger.

What is poncho with sleeves called?


Pozdravljene lepotičke! O Baby skin primerju sem na blogu že pisala - če te zanima kaj sem povedala, klikni na search in poišči objavo. Je eden izmed najbolj luštnih primerjev, ki pa jih zaenkrat v drogerijah nisem zasledila, ker sem ga vedno kupovala na Salmi. Glede na to, da sem medtem preizkusila tudi Lorealov Infallible, lahko rečem, da je kvaliteta primerljiva in da si delita isto mesto, priporočala bi ti oba, ker imata zelo podobne osnove in zelo podoben efekt.

L'Orealova Nude Magique tekoča podlaga si pri meni že takoj zasluži minus, ker je najsvetlješi odtenek, kljub poimenovanju "PORCELAIN", zame pretemen. Zato, ga ponavadi mešam z neko BB kremico, ki mi je presvetla in dobim popoln odtenek. Finish je zelo naraven in malce mat. Lahko bi rekla, da je ena izmed mojih ljubših tekočih podlag, glede finisha. Prekrivnost je dokaj nizka, vendar jo brez problema lahko gradiš z več sloji. Tudi sam finish mi je veliko lepši, če na obraz z gobico potapkaš večkrat. Minus je le to, da se zna "prijeti" na določene suhe predele kože. Skratka, v drugi objavi napišem več in pa dodam swatche.


In pa moja naaajljubša stvar ta teden - roza poncho! No ja, ni poncho, ker ima rokava, vendar izgleda kot poncho. Je zelo prijetnega materijala, črni cofki pa dodajo tisto piko na i. Zdaj, ko je že kar mraz, ga ponavadi kombiniram na črno usnjeno jaknico, za popestritev outfita. Kupila sem ga v spletni trgovini Shein, trenutno je znižan na 19,00 $ - klik.

Poljubčki,
Nina

1 komentar

  1. Top poncho! :) drugače pa iščem baby skin že nekaj časa vendar ga še nism zasledila v drogerijah :/
    ~M

    OdgovoriIzbriši