Zagotavlja Blogger.

Instagram sladkorčki: Februar 2017


Malo sem razmišljala in prišla do ugotovitve, da je to moja najljubša rubrika na blogu, ker res lahko čisto sproščeno povzamem celotno dogajanje na Instagramu in na malce drugačen način predstavim določene izdelke in dogodke, da niso vse objave tipične v stilu recenzij, ki lahko hitro postanejo dolgočasne.


Ta fotografija je nastala v Slovenski hiši v Ljubljani, poleg mojega faksa, med izpitnim obdobjem. To izpitno obdobje je bilo zame kar težko, imela sem 6 izpitov in dobesedno mi je odpiralo glavo. Včasih si res nakoplješ preveč dela in niti veš ne kje bi začel. Ampak s sistematičnim učenjem ter razporejanjem prioritet je mogoče vse. Določenim stvarem sem se res morala odpovedati, se prikleniti na stol in se učiti dan in noč. Zapomnite si, da se to vedno obrestuje - s pozitivnim razmišljanjem in vloženim trudom vedno pridete do odličnih rezultatov, karkoli že počnete. Stay positive! <3


Rimmel Slovenija nam je ta mesec poslal kar nekaj dobrot, za kar sem res hvaležna in še vedno sem v fazi pisanja objave. Puder sem res že dobro preizkusila, pri njem pa sem našla tako pozitivne kot negativne strani. Negativna je sigurno njegova prekrivnost, ki pa jo lahko brez problema nadgradiš in izboljšaš, če ga nanašaš z beauty blenderjem. Najmanj prekriven je, če ga na obraz naneseš s prsti, tako da ..če ga boste kupovale, v vednost, da ne boste slučajno razočarane. Drugače pa je res izjemno nežen, lahek ter "nosljiv" in pa kar me je najbolj presenetilo - diši! Res diši! Le zapomnite si - use beauty blender! No .. kmalu itak spišem celotno objavo, ker puder ni njihova edina novost, tako da, stay tuned.


Eden izmed dveh puloverčkov, ki sem jih nazadnje kupila v spletni trgovini Romwe. Lace up puloverčki so sigurno trenutno najbolj vroča roba. Meni je res všeč, ker je tako topel in ker je malce krajši, tako da ga brez problema lahko nosiš na kavbojke z visokim pasom. Kupiš ga lahko tukaj - klik.


Burberry Body Tender - mmmmmmmmmmm. Tale parfum je božanski, vam težko opišem kako lepo diši - no, sicer pa ste potrdile tudi same da je dober. Najbolj nora pa je njegova cena na Spletični. 60 ml za 28,50 eur? :'D preveri še ostale Burberry parfume, prav vsi imajo nizke cene: http://bit.ly/2jV1MEF. Vonj je močan, obstojen, po drugi strani pa vseeno tako nežen in ženstven. 


Open shoulder majica? Ja, mene ni treba dvakrat vprašat za open-shoulder oblačila. Sigurno ne. Poleti in pozimi, we love open shoulders :D <3 Cena je 11$, opazila pa sem, da je na žalost trenutno razprodan. Vseeno ga lahko dodaš na wish-listo, mogoče ga še kaj znižajo ko pride nazaj na zalogo - klik.



Nomnomnomnom. Kot veste sem v svoje življenje vpeljala malce drugačne prehranjevalne navade. Kdaj pa kdaj se seveda še pregrešim z "normalnimi sladkarijami", a me večino časa niti ne mikajo. Zelo rada pa jem proteinske palačinke, včasih si jih celo privoščim kar namesto večerje (pssst). Tudi preliv velikokrat uporabim kar od znamke MyProtein - vanilija je top! S kodo NINA-R1QK pa imaš na njihovi spletni strani, v primeru da še nikoli nisi kupovala na MyProtein, kar 25% popusta. Poskusi proteinske palačinke - res odlična alternativa ostalim sladkarijam :P

Poljubčki,
Nina



Ni komentarjev