Zagotavlja Blogger.

ESSENCE: 15 Pink Years



Verjetno ste že opazile, da je april v znamenju praznovanja, v znamenju roza barve in v znamenju petnajstega rojstnega dne znamke Essence. Že petnajst let nas razveseljuje z ogromno ponudbo in nizkimi cenami. Nikoli ne bom pozabila, ko sem šla kot majhna deklica prvič sama v drogerijo in s svojim denarjem kupila prozoren Essence gel za urejanje obrvi, ki ga seveda nisem potrebovala, pa vseeno. Od takrat naprej, sem vedno zavila k Essence stojalu in še danes me pot velikokrat zapelje ravno tja.


10 razlogov ZAKAJ se odločiti za Essence kozmetiko

1. Prvi razlog je definitivno cena. Cene so res nizke, ponudba pa ogromna. Za slabih 20 eur se lahko opremiš in si nakupiš ličil za full-face makeup. Stoprocentno.
2. Ne testirajo na živalih. Marsikomu se zdi ta trditev zlajnana, mogoče celo nepomembna, AMPAK meni osebno je to en izmed najbolj pomembnih razlogov, ko se odločam kaj bom nosila na svojem obrazu. To, da so za moj luksuz trpele živali mi je odvratno.
3. Raznolik asortima. Pri določenih znamkah ki so mi ljube, me včasih zmoti, da imajo majhno ponudbo, da imajo na voljo le par izdelkov in zgodba se zaključi. Zato imam Essence tako rada, ker, če bom potrebovala puder, ga bom sigurno našla. Če bom potrebovala prozoren lak za nohte, ga bom našla. Tekoča šminka? Ja. Puder v kamnu? Puder za fiksiranje? Highlighter? Čisto vse imajo.
4. Rast znamke in kvalitete - zanimivo je, kako veliko dajo v podjetju na kvaliteto, na razvoj novih produktov in dejansko tudi na mnenje kupcev. To sama res cenim, ker se le tako lahko razvijaš in izboljšaš.
5. Kvalitetni laki za nohte. Imam jih cca. 50, sigurno. Všeč so mi, ker so izjemno dobre kvalitete in ker so res pigmentirani, ne potrebuješ 10 slojev za spodoben videz. 
6. Najboljši puder, ki sem ga do sedaj imela. To, sem objavila že na Facebooku in marsikatera je takoj odhitela v trgovino. Gre se za Essence Camouflage 2in1 Makeup & Concealer tekoči puder, ki vsebuje tudi korektor. Najbolj na svetu sem hvaležna, da so spremenili formulo, da odtenki niso več oranžni in da smo na vrsto prišle tudi Sneguljčice. Je noro lepo prekriven, sama ga nanašam z gobico in en sloj zadostuje za res visoko prekrivnost, odtenek pa je tudi res lep. Priporočam. Cena je okrog 4,20 eur.
7. Paletke, ki si jih lahko sestaviš sam. To, sicer ni ravno svetovna novost, je pa novost v Sloveniji in novost znamke Essence. Najbolj me je presenetila cena prazne paletke, ki je res res nizka naproti ostalim, ostalo pa seveda veste. Zapolnite si jo lahko s senčili, bronzerji ali highlighterji, ki so všeč vam in ustvarite svojo personalizirano paletko. 
8. Limitirane kolekcije. Obožujem jih! Sicer malo manj, ko mi določenega izdelka zmanjka in ga tako ne morem več kupiti, pa vseeno. Čudovite embalaže, luštne zgodbe za izdelki.
9. Sledijo trendom. Nazadnje so nas presenetili z mavričnim highlighterjem, ki je carski in ga nobena druga znamka v Sloveniji nima. No, to so tiste plus točke, skaterimi se lahko definitivno pohvalijo.
10. Prijazni do blogerk. Mogoče vam niti ni tako pomembno, jaz pa sem zelo hvaležna in vesela za tak odnos, namreč, velikokrat nas podjetje Dominur preseneti s kakšnim PR-paketkom, zelo ažurno nam pošiljajo novičke o novostih, vedno so na voljo in hitro odgovarjajo na e-maile z vprašanji. Hvala lepa! <3




Moji trije najljubši produkti

1. Kot sem omenila že prej - Essence Camouflage 2in1 Make-up Concealer tekoči puder
2. Essence Stay All Day 16h tekoči korektor
3. Čopič za nanašanje pudra, ki ga na fotografiji ni (ker je res že malce "zmatran"), lahko pa vam povem zakaj mi je tako všeč. Zato, ker ga imam že približno 5 let in imam občutek da mu ni izpadla niti ena dlačica, je izjemno kvaliteten, ker je bil to moj prvi čopič SPLOH in ker še nisem našla boljšega. Ja, smešno se sliši ampak .. menjam ga izključno z identičnim, če ga sploh še imajo v ponudbi. Čeprav je to čopič za tekoči puder, ga sama uporabljam za nanos bronzerja (no, bronzer je tudi en izmed top produktov, ker celo diši po kokosu) in highlighterja.







Čisto na koncu, pa bi te povabila da znamki Essence čestitaš kar sama. Skoraj celo leto bodo razpošiljali luštna darilca, zato - hitro odklikaj na https://happybirthday.essence.eu/en/#congratulations ; pritisni gumb CONGRATULATE US NOW, uploadaj fotografijo kakšnega izdelka (ki si jo posnela sama), naredi svojo čestitko, dopiši kakšno spodbudno besedo in klikni SEND. Glede darilc - verjetno boš obveščena preko e-mail naslova, zato ne oklevaj. Jaz sem svojo čestitko že poslala, želim pa jim vse najboljše in še na 10x toliko let. :)


Poljubčki,
Nina



1 komentar

  1. Ma super so :)

    Ena izmed mojih prvih makeup znamk in še kar mi je všeč, super produkti, kvaliteta samo raste :)

    OdgovoriIzbriši