Zagotavlja Blogger.

SLEEK Face Form Paletka + VIDEO

Pozdravljene lepotičke!

Ta teden sem v review dobila prekraaaasno Sleek paletko za contouring od Moje Drogerije, najlepša hvala še enkrat!

Sama imam odtenek Light, zaradi svetlejše polti. Celoten kompletek je sestavljen iz treh delov: contour pudra, osvetljevalca ter rdečila za lička.

Contour puder je izredno pigmentiran, ne potrebuješ zajeti cele palete s čopičem. Že manjši dotik čopiča, pobere dovolj pudra da si lahko zarišeš lepe linije po obrazu. 
Osvetljevalec ne vsebuje nikakršnih bleščic, ki bi vaš obraz spremenili v Twilight sago in na obrazu pride zelo nemoteče, ter naravno. 
Rdečilo nežno obarva lička, uporabljaš ga lahko tudi takrat ko obraza ne senčiš. Velik plus je da ni vpadljivo rdeča barva in se lepo zablenda s podlago, ki jo že imaš.



Za konec sem vam pripravila en minimini video, kako si sama vbočim, zmajšam oziroma poudarim določene dele obraza - ta paletka je res igračka zame in je trenutno moj najljubši izdelek ki ga imam. A niiiiiiii zabavno no :))



Za le 14,95eur si jo lahko kupiš tukaj >>KLIK KLIK<<, za kakršnakoli druga vprašanja pa mi lahko pišeš v komentar ali na blogninnieboo@gmail.com ali Anji na anja@mojadrogerija.si.

Prelepo soboto vam želim,
poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev