Zagotavlja Blogger.

STARTAS: Since 1976

 Živjo lepotičke!

Startas supergice so nastale leta 1976 - njihov osnovni namen je bil kot čevelj za igranje ping-ponga. Svoj vrhunec popularnosti so doživele 1986, ko so bile glavni sponzor Univerzijade v Zagrebu.

Meni so všeč, ker dajo nek old-school pridih - če bi se morala odločati med Allstarkami ter temi, bi sigurno izbrala te, že samo zaradi nosljivosti. Proizvajajo jih v Vukovarju v tovarni Borovo.

Modeli so v vseh barvah, letošnja kolekcija pa je tudi z mašnjicami. Cene so zelo nizke, zanje sem odštela 100kn, pa so dejansko posebna kolekcija. Najdeš jih v vseh Borovo prodajalnah, jaz sem jih kupila v Zadru, kjer sem jih občudovala že prejšnje leto in mi je bilo seveda takoj žal, da jih nisem kupila. Tako da so letos z veseljem šle z menoj nazaj v Slovenijo.

Model na fotografijah se imenuje grofica.





Poljubčki,
Ninnieboo

9 komentarjev

  1. Sem jih imela nekaj celo haha, sicer se hitro uničijo, ampak so udobne. Mami jih pa ne more vidt na meni ker "so jih v njenih časih nosili bolj revčki" haha, neka čudna jugoslovanska logika.

    Lepe so, tele so res ekstra! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja res so udobne, ha, meni tudi starejsi to recejo, vec taksnih cevljev obstaja ki so jih nosili "revcki", zdaj se pa na veliko prodajajo :D

      Izbriši
  2. Jaz sem jih tudi imela in so se mi žal tudi uničile :/
    ampak ti so pa zelozelo luškaniiii s temi mašnicami in seveda bleščicamiii *_*
    ^^

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. They so shinyyyyyy :)))) sem hotela bele s srebrnimi masnjicami pa ni bilo vec stevilke, vse razprodano!

      Izbriši
  3. Jaz imam crne in temno modre, ko sem bila majhna, sem imela pa zelene, z belimi rozicami. :D se vedno so pa to najboljsa obutev po mnenju moje babice, ampak pravi, da so bile vcasih res najcenejsi cevlji in da so zdej prav dragi, ce primerja. :) (Natalija)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Temno modri so cista klasika, res lepi :)
      Se drugace prodajajo v SLO?

      Izbriši
  4. Prečudovite so ! ❤️ Tudi jaz z veseljem nosim tiste roza babičine, ki jih je kupila takrat ko so ven prišle, pa še zmeraj izgledajo kot nove :) Meni so res super ! Pa top objava Nina !

    OdgovoriIzbriši
  5. Ali mogoce kdo ve ali si jih lahko narocis preko spleta? 😃

    OdgovoriIzbriši