Zagotavlja Blogger.

DIY: Serum za rast trepalnicHej lepotičke. O ricinusovem olju je že bilo govora. Pozitivno učinkuje na rast trepalnic, obrvi ter las. Za tiste malo bolj pedantne sem pripravila eno mini idejo kako ustvariš homemade serum za rast trepalnic.

1. Umiješ staro, posušeno maskaro
Verjetno imaš doma kakšno maskaro, ki je ne uporabljaš več. Vanjo nalij toplo vodo in pusti kakšno minutko, da se snov zmehča in začni spirati. Najbolj učinkuje če potolčeš po lijaku, da kosmi padejo ven. Jaz sem se mučila približno pol ure. Pomagaš si lahko tudi s palčko za ušesa.


2. V prazno embalažo vlij par kapljic ricinusovega ali mandljevega olja. To je vsa umetnost. Sigurno ti bo prišla "maskara" prav na nočni omarici, ko boš pred spanjem le potegnila čez trepalnice ali obrvi in zaspala. Učinek je zagotovljen. Lahko tudi naprintaš kakšen kjut napis in prilepiš na embalažo: "Ninin serum" ipd. in podariš prijateljici :)


Poljubčki,
Ninnieboo

5 komentarjev

 1. Pomaga tudi utekočinjen vitamin E, dodatek kokosovega in mandljevega olja. Bolj naravno in ceneje kot tisti serumi iz trgovine!!

  OdgovoriIzbriši
 2. ful dobra ideja,sploh še o dodatku sprintane nalepkice:)

  OdgovoriIzbriši
 3. Wa, hvala za idejo! Evo, sem se zdele mučila v nedogled z umivanjem stare maskare, pa še vedno gre črno iz nje :/ Ampak se tolažim, da je bila maskara naravna ;)... tako da ko se posuši kar poizkusim z mandljevim oljem ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. Jaz tudi uporabljam ricinusovo olje ���� mogoce res niso nevem kako zrastle trepke, so pa goostejse in manj izpadajo.

  OdgovoriIzbriši