Zagotavlja Blogger.

ORIFLAME: Very Me BB krema & Very Me No Time for Shine tekoči puder


 


Pozdravljene lepotičke! V review sem prejela ta dva Oriflamova dekorativna izdelka in sicer iz kolekcije Very Me. Very Me je živahna, mladostna kolekcija ličil, ki so povečini primerni za mladostnike - sploh zaradi svojih barv ter lahkotnosti. Celotno kolekcijo si lahko ogledaš tukaj (klik).



Very Me BB krema



Imam jo v odtenku extra light, ki je resnično extra light. Torej če imaš bolj bledo polt ti sigurno priporočam najsvetlješi odtenek. Je lepo mazljiva in srednje prekrivna. Kaj sploh pričakujem od BB kreme? NE, da jo imam namesto pudra, vendar, da jo nosim ob dnevih, ko mi ni do pretiranega ličenja. Obstojna je čez cel dan, ter ne usede se v pore. Parkrat sem poskusila nanos moje dnevne kreme skupaj z BB kremo. Tega ne priporočam, ker se zelo grdo razmaže.

 Če ne boš uporabila dnevne kreme pa ti lahko povem, da je ta BB kremica močno hranilna. Ne bo ti izsušila kože - kvečjemu ti jo bo navlažila. Skratka, primerljiva je z Loccitainovo BB kremico, ki je sicer na žalost že šla iz prodaje - torej smo našli DVOJNICO! Trenutno je celo v akciji - kupiš jo lahko tukaj, za 4,99 eur.


Very Me No Time for Shine tekoči puder



Ta puder sem si v osnovi izbrala čisto samo zaradi kjut embalaže. Ob prvih uporabah niti nisem mislila na to, da je namenjen ravno matiranju kože. Ampak iskreno, že ob prv uporabi sem opazila točno to. Je prav tako zelo zelo svetel odtenek - ravno zame (Snow Touch). Če imaš mastno kožo oz. kožo, ki se sveti, ti bo sigurno odgovarjal. Jaz sicer nimam mastne kože in lahko potrdim, da mi je ni čisto nič izsušil. Uporabljam ga za naraven, dnevni, matt natural look in nekako se sploh ne opazi, da ga imaš na sebi. Je lahkoten in zapakiran v priročno tubico, ki gre v prav vsako make-up torbico. Za 8,90 eur ga lahko kupiš tukaj.

Če primerjam oba produkta, sta si kar zelo podobna, le da ti tekoči puder močno zmatira kožo in ti odpravi nepotreben "masten" sijaj. Obadva sta primerna za dnevni, naraven videz in sta srednje prekrivna. Bi jih kupila še enkrat? Bi. 

Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev