Zagotavlja Blogger.

YSL: Black Opium



V septembru 2014 je modno - lepotna hiša YSL izdala parfum, poimenovan Black Opium. Najbrž ima pri imenu parfuma, močno vlogo črna kava (oz. black coffee), ki je ena glavnih not v tem parfumu. Če obožuješ močne in sladke vonje, bo Black Opium sigurno prava izbira zate.


Opisala bi ga kakor močna črna kava z veliko smetane in vanilije. Glavne note so pačuli, sandalovina in vanilija. Primeren je tako za mlajše, kakor za starejše dame. Za romantične večerje ali pa za vsak dan. Ni tisti tipičen parfum, ki ga lahko nosiš le ob posebnih priložnostih, ampak je res zelo "nosljiv". Steklenička je skoraj popolnoma enaka, njegovemu prehodniku Opiumu, le da je tokrat v črnem shimmrastem odtenku.

V skoraj pol leta sem prejela že res veliko komentarjev o prelepem vonju - do sedaj, se mi je to dogajalo le pri Dolce Gabanna - The One in pri Givenchy-jevem - Ange ou Demon. Nihče sicer ni pokomentiral kavne note, vsem pa je bila všeč sladka eleganca parfuma. V moji zbirki parfumov Black Opium sigurno stoji na prvem mestu. Ko boš naslednjič obiskala parfumerijo ali drogerijo, ti priporočam, da ga greš preizkusit. Božanski je!

Naslednji na moji wish listi pa je sigurno YSL: Manifesto.


Poljubčki,
Ninnieboo

1 komentar

  1. Pač ane, obletnica bo kmalu, al pa kak božiček...pa mogoče bi ga lahko prinesel. Ker sem ga že nekajkrat vonjala, pa mi je tako všeč. No cena malo manj, samo tak pač je..če me slučajn moj vpraša zakaj ravno tega:).

    OdgovoriIzbriši