Zagotavlja Blogger.

ORIFLAME: Medena nega las


Po listanju Oriflamovega kataloga, je bila Milk & Honey Gold sigurno ena izmed linij, ki mi je najbolj padla v oči. Vsi izdelki s tem nazivom, vsebujejo organske izvlečke medu in mleka, kar je odlično tako za naše lase, kakor za kožo. Cene se gibajo od 7,00 - 9,00 eur, kar je za izdelke tega ranga popolnoma normalno.


Šampon in balzam za lase

Obadva sta primerna za normalne in suhe lase in dejansko dišita po medu. Vonj je res kar se da prijeten, na laseh zdrži kakšen dan. Od šampona sem pričakovala več, ker sem še vedno v iskanju tistega šampona, ki bi me res 100% prepričal, vendar mislim da bo ob tako izsušenih laseh, kot jih imam sama, to nekoliko težje. Lasje so po šamponiranju res svetleči in dišeči, vendar jih brez balzama ne razščešem, učinek pa je bil vsekakor veliko boljši, kakor po uporabi drogerijskih šamponov.

Balzamu dam zelo velik plus, ker gladkost las ne traja le med spiranjem balzama, ampak ostane tudi med sušenjem las. Lasje so za odtenek bolj navlaženi, kakor če bi si lase umivala le s šamponom. To je res en izmed balzamov, ki bi ga upala priporočiti naprej.


Maska za lase

Nisem sigurna - ali jaz počnem kaj narobe z maskami za lase, ali dejansko res niso učinkovite. Ta maska je že po teksturi bolj podobna balzamu, kakor maski, tudi učinek bi bolj pripisala balzamu, kakor sami maski. Vonj je lep, vendar po 15-ih minutah nege las ni nobene razlike oz. bi bilo popolnoma vseeno če bi uporabila le šampon in balzam. Največ sem sicer res pričakovala od te maske, mogoče že zaradi luštne embalaže. Po parih neuspelih poskusih sem si rekla: "Mogoče bo učinek dolgoročen". Bomo videli, vendar do sedaj, roko na srce, so moji lasje enako suhi kot prej. Torej bi jo prej priporočila dekletom, ki imajo normalne in neizsušene lase, odsvetovala pa bi jo kakšnim blondinkam, s skrepanimi blanžiranimi lasmi (as myself).


Si že preizkusila kakšen izdelek iz Milk & Honey Gold linije?

Poljubčki,
Nina

1 komentar