Zagotavlja Blogger.

YVES SAINT LAURENT: Couture Eye Marker



Eyeliner uporabljam vedno, ko svojemu videzu hočem dodati piko na i. V zadnjem času, sem ga pričela uporabljati bolj pogosto, tako da sem izpilila tudi tehniko nanosa in roko na srce, zadnje čase ne potrebujem nobenega popravka. Vedno sem uporabljala tekoče eyelinerje, samo in izključno zaradi tega, ker so se mi črtala v obliki svinčnika prehitro posušila, kljub temu, da je nanos za moje pojme veliko lažji.


Znamka YSL je zame večna klasika, tako kot eyeliner in rdeča šminka. Njihov couture eye marker najdete v klasični črni embalaži s kančkom zlatega glamurja. Cene se gibajo okrog 30,00 eur. Ta eyeliner je, vkolikor niste res vešče v nanosu, malce težji za nanos. Uporabljate ga lahko na dva načina - ker je konica dokaj debela, ga lahko uporabljate z debelejšo stranjo za debelejši nanos ali pa z robom, za tanjši, preciznejši nanos. Odtenek je res močno in globoko črn in ima mat efekt. Je izredno hitro sušeč, kar pa ne predstavlja problema, če ga slučajno hočeš pobrisati in dodelati z vatirano paličico.


Torej debelina vam lahko povzroča probleme pri nanosu, ima pa eno veliko pozitivno lastnost. Glede na to, da ga imam že par mesecev se ni posušil niti za procent. Ravno to, kar sem omenjala v uvodnem delu (zakaj mi eyelinerji v svinčniku niso ravno po godu) me je izjemno presenetilo in ravno zaradi te odlike bi ti priporočala nakup.



Poljubčki,
Nina

Ni komentarjev