Zagotavlja Blogger.

REVLON Colorstay Whipped Fond de Teint Creme


Revlon Colorstay Whipped Fond de Teint Creme


Razumem, da tudi pudre oz. tekoče podlage moraš izbirati glede na tip kože, ki jo imaš in da ena tekoča podlaga ne more odgovarjati vsem. Revlonovega ColorStay pudra sem se ravno iz tega razloga malce izogibala, saj naj bi bil namenjen mastni in mešani koži, kar pa moja ni. Našla sem njegovega "whipped" bratca, malce pogooglala in punce so ga res skoraj vse pohvalile. Lahko rečem, da imam eno veliko nesrečo z Revlonovimi pudri, namreč, že s Photoready Airbrush Effect sem bila razočarana.

Kupila sem ga nekje konec poletja (potem ko sem Airbrush podarila naprej) in že prvi vtis je bil negativen. Parkrat sem se še "pomatrala" z njim in glede na to, da so se vmes zamenjali poletje, jesen in zima, sem mu dala veliko popravnih izpitov ..

Kaj obljublja?

  • Mousse tekstura obljublja svilnat občutek
  • Zdržal naj bi cel dan, brez cakey looka
  • Full-coverage oz. visoko prekrivnost
  • Mehak, mat finish
  • Odličen za vroče, poletne dni

Moja izkušnja:

  • Mousse tekstura je res božanska. Čudovita! To bi dejansko lahko bila popolna tekoča podlaga, že samo zaradi teksture. Tako mazljiva in lahka. Ampak ..
  • Brez cakey looka? Sigurno ne. Dalj časa kot ga nosiš, slabše je. Postane resnično cakey, to se mi je zgodilo le še z Revlonovim Photofinishem. 
  • O visoki prekrivnosti ni ne duha ne sluha, ne prekrije niti manjše rdečice od mozoljčkov. Tu sem bila res močno razočarana, ker drugače je odtenek pudra odličen. Ravno dovolj svetel z lepim sivkastim podtonom, ki pa se zna preleviti v malce oranžnega ob suhih predelih kože. Prekrivnost sicer lahko minimalno še dogradiš, ampak ti ne bo pomagalo, ker se bo puder le še bolj prijel suhih predelov in izgledal še bolj cakey.
  • Finish je res mat, koža se ne sveti. Vendar je ravno tukaj minus, ker se prime čisto vsake nepravilnosti in čisto vsakega suhega delčka kože, česar pa sigurno nočemo. Ne pomaga niti primer, dobra vlažilna krema, nič. 
  • Sama nimam veliko gubic, problematični predel so le manjše gubice pod očmi in ta puder bo našel pot do vsake možne gubice na obrazu, še do tistih ki jih nimaš (:'D), se usedel notri in tam stal. 

Poscrollaj še malce bolj dolj, da prideš do zadnje fotke, kjer sem v eni fotografiji ujela čisto vse njegove minuse. Ta puder, bi bil lahko idealen, lahko bi res zmagal - ker je tekstura nenormalno huda, odtenek je zmagovalen. Škoda!




Poljubčki,
Nina

4 komentarji

  1. Uff res škoda. :/ Tudi jaz se spomnim da mi nikoli te mousse podlage niso ustrezale. Sicer skoraj pri vsaki podlagi imam problem da se mi lovi za suhe delce, ker pač ne glede na milion pilingov in mask ki jih dam gor - še vedno so tukaj. Drugač mi je kar všeč L'oreal infallible, ampak ta hitro zaide v gubice če ga takoj ne fiksiraš.

    OdgovoriIzbriši
  2. Oooo ja, res nimaš sreče z Revlovimi pudri :(.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super objava, iskrena - všeč mi je kako si pokazala kako neprekriven je.

    Čeprav je lep. Ampak kaj mu to pomaga, haha. <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Oh skoda. Nisi prva negativna ocena, ki sem jo prebrala o tem izdelku. Lahko bi bil super. Pa tako lepa embalaza. Mene full mika Golden Rose puder v mousse obliki. Ampak si ne upam opravit nakupa :)

    OdgovoriIzbriši