Zagotavlja Blogger.

Distressed jeans with patches



Najprej, vam maham iz mojega novega bloga oz. prenovljenega videza bloga. Iskala sem nekaj svežega, čistega, temo, ki bo optimizirana tudi za ogled iz mobilnih telefonov in zdi se mi, da je bila ta tema popolna izbira. Ni tako stroga in všeč mi je, ker se pri scrollanju navzdol, kategorije premaknejo s tabo. Če nisi prav vešča v postavljanju spletnih strani in ustvarjanju svojih templatov imaš na Etsy-ju res ogromno ustvarjalk in ustvarjalcev in za par eurov lahko dobiš čisto novo temo. Meni je dala res kar veliko motivacije za pisanje novih objav, kar je definitivno plus. 


V tej objavi sem združila čisto klasičen outfit z dvema lepotnima produktoma, ki sta mi zadnje tedne najbolj pri srcu. Res je, da na moji polički čaka še kar nekaj Rimmelovih ter L'Orealov produktov, ki kar kličejo po novih objavah, čakajo da jih za vas poswatcham, pokažem čudovite odtenke, pokažem Rimmelovo najnovejšo Fresher Skin tekočo podlago, ampak, se ti ne zdi, da so take spontane objave najboljše?

L'Oreal Lip Paint / Lacquer v odtenku 102 Darling Pink

Novost, ki sem se je izredno razveselila. Včasih mi je kar malo žal, kako malo novosti dejansko pride v Slovenijo, medtem ko so drugje po svetu te stalnica.  Lip Paint tekoče šminke v Sloveniji najdeš v dveh verzijah - Matte in Lacquer. Matte je pri meni že malce oplel, vendar sem bila navdušena nad teksturo teh, ker niso tipično mat, ne zabetonirajo se na ustnice, ampak imajo tisti satenasti občutek in gladko mazljivost. Poleg satenastega občutka seveda tudi veliko hitreje zbledijo, kakor tiste prave matte šminke, kar pa me ne moti. Odtenek, po katerem največkrat posežem je Darling Pink, ki je mešanica nežne roza barve ter nežno rdeče. Tak, vsakdanji, lušten in klasičen odtenek, ki pristoji čisto vsaki izmed nas. Zaradi moje blede polti, mogoče na meni pusti malce več barve, vendar je vreden preizkusa, tudi če si malce temnejša. Ta, je v Lacquer verziji in me noro spominja na Catrice Velvet Matt Lip Cream šminkice, ker imajo res podobno kremasto strukturo. V drogerijah L'Orealove tekoče šminke najdeš za cca. 8,00 eur, na voljo pa je šest odtenkov - trije Matte ter trije Lacquer - v bližnji prihodnosti vam pokažem vse, če se ne boste prej že same sprehodile do drogerije in jih poswatchale na sebi!

Rimmel Kate Sculpting Palette - Golden Sands

Zanima me, kaj imaš raje? Izdelke 3v1, ali si raje kupiš posamezne tipe produktov? 3v1 te seveda lahko hitro razočarajo (pri meni ponavadi blushi ostajajo nedotaknjeni). Sama sem sculpting paletko vzela v najsvetlejšem odtenku Golden Sands in že ime pove, da so v paletki topli in zlati odtenki. Highlighter v barvi šampanjca, ki je na koži zelo nežno viden, z njim težko pretiravaš. Roza rdečilo ima izmed vseh treh najbolj močno pigmentacijo in ga za nanos potrebuješ dokaj malo. Bronzer vsebuje majcene bleščičke in ima zlat podton, zato z njim nekega blaznega contouringa ne boš mogla izvajati, za vsakdanji, svež videz pa je super. V vednost - jaz z vsakdanjim videzom ne pretiravam, zato je ta paletka primerna ravno za to. Če bi želela malce bolj udarne in kričeče odtenke, bo zate boljša paletka v odtenku 03 Golden Bronze, vendar mislim, da v Sloveniji ni na voljo. Tudi o tej paletki bom še pisala, zato lahko počakaš, da vidiš swatche in se prepričaš sama, ali ti je všeč.

Jeans hlače in puloverček

O vezeninah ter našitkih sem že govorila, bil pa je že čas, da teorijo prestavim tudi v prakso. Ker imam na zalogi kar nekaj oblačil s cvetličnimi vezeninami (pokažem res v kratkem), sem se tokrat odločila za strgane jeans hlače z malce drugačnimi našitki. Edina stvar, ki me pri njih moti je sigurno to, da imaš malce manjši spekter zgornjih delov, katere lahko s hlačami kombiniraš. Odločila sem se kar za klasičen pleten bordo rdeč puloverček in mislim, da je kar win-win kombinacija. V primeru, da boš hlače naročala pa naj te opozorim, da so moje v številki M (ponavadi nosim S), pa bi mogoče vseeno lahko vzela L velikost. Nujno preveri meritve na spletni strani, da ti slučajno ne bodo premajhne. Oboje je iz spletne trgovinice Romwe, povezave do oblačil pa najdeš tukaj: 






Poljubčki,
Nina


1 komentar