Zagotavlja Blogger.

SE REPLIKA REAL TECHNIQUES ČOPIČEV LAHKO PRIMERJA Z ORIGINALOM?



Že nekaj let uporabljam Real Techniques čopiče. Imam jih še iz časov, ko so bili noro popularni, ko so jih hvalile vse tuje blogerke in za moje pojme niso vredni svojega denarja. Čopiči so investicija, to je res. Zato, ker je pomembno kakšne čopiče uporabljaš in kako bodo nanesli ličila na tvoj obraz. Sama imam največkrat težave pri čopičih, da mi tekočo podlago nanašajo grdo, da puščajo črte od ščetin po obrazu in res se nikakor ne morem navaditi na nanos tekoče podlage z njimi (še dobro da obstaja Beauty Blender, ane?).

Ne trdim da so slabi, sploh ne!
Meni pač ne odgovarjajo, a to še ne pomeni, da tebi ne smejo! Zdi se mi le, da za nižjo ceno, lahko najdeš veliko boljše čopiče, ki bo nekaj pranjih ne razpadejo (to se je namreč zgodilo meni, pa da ne bom tako ozkogleda, mogoče sem imela pač nesrečo) in prav tako opravijo svoje delo zadovoljivo.

En mesec nazaj, so mi iz spletne trgovine Rosegal poslali v test tole repliko in sem si rekla: "Eh, da jih sprobam, kaj pa mi drugega preostane". V setu se nahajajo setting brush, sculpting brush in pa fan brush. Setting brush je malo bolj precizen čopič, za nanos raznih osvetljevalcev, mogoče primeren tudi za contouring ; Sculpting brush za contouring in pa v najslabšem primeru za nanos tekoče podlage ; Fan brush pa definitivno za nanos highlighterja.

Ni vsaka sintetika, dobra sintetika!
Siguuurno si že kdaj naročila kakšne čopiče iz eBaya. Vedno imaš le dve možnosti, ali bodo kul, ali pa totalno zanič. Najbolj razočarana sem bila pri Sculpting brushu, ki je narejen iz tiste res umetno umetne sintetike, tiste, ki se na koži malo zatika in ki med prsti skomina. Od takšnih čopičev vedno bežim stran. Ravno nasprotno, pa me je presenetil pahljačasti čopič, ki svoje delo opravi res odlično. Z njim lahko uravnavaš, koliko osvetljevalca boš nanesla na svoj obraz (jaz sem še od prej, od mojega enega in edinega Essence čopiča navajena zajemati highlighter z veliko žlico *wink wink*). 

Ali se splača za takšen set plačati 8,72$? Jaz bi mogoče malo premislila - in ker je dejansko na dnevni bazi uporaben le pahljačasti čopič, bi ti raje priporočila, da vzameš tega, za 1,86$, verjamem da mora biti podoben (klik).

Če so ti čopiči luštni in te moj review ni odvrnil od nakupa, pa je tukaj (klik) povezava do njih. Mogoče ti pridejo prav za darilo, za kakšno bitchy prijateljico (šala).



Poljubčki,
Nina

Ni komentarjev