Zagotavlja Blogger.

REVIEW #2: Hair care

Živjo lepotičke!

Kar nekaj časa sem uporabljala napačne izdelke, zaradi katerih sem imela lomljive in suhe lase. Potrebnega je kar nekaj časa da ugotoviš kaj je primerno in učinkovito za tvoj tip las. NAŠLA sem jih - tri bisere katerih ne spustim iz rok.

John Frieda - Sheer Blonde maska za lase




Pregledala sem razne forume, ocene mask - najbolj pa mi je v oči padla ta. Odločala sem se sicer med Orofluido ter še med parimi, ampak je zmagala John Frieda. Je cenovno dostopna (mislim da okrog 7eur v DM-u, Mullerju), easy to use in kar je meni najljubše pri izdelkih za lase - diši. Dišiiiiiiiii, tako zelo, da opaziš vonj maske na laseh še dan, dva, po uporabi! Lasje pa mehki in prožni, kakor da bi prišla iz salona.




Po umivanju las, si na z brisačo osušene lase nanesem masko zmešano z arganovim oljem. To olje sem prejela direktno iz Maroka (pri njih mu pravijo "drevo življenja"). Olje naredi suhe lase sijoče in voljne.
V masko ne dajajte velike količine olja, le par kapljic. Tako masko uporabljam enkrat na teden.

Za konec, pa še moje najljubše olje - Orofluido.


Uporabljam ga skoraj po vsakem umivanju las. Za en orešček olja razmažem po rokah ter vtrem po konicah z brisačo osušenih las. Potem lase razčešem (s čimer se olje porazdeli po vseh laseh) ter posušim, et voila :)
To olje se dobi po frizerskih salonih ter raznih spletnih straneh. Cenovno te bo prišlo kar okrog 25eur, vendar lahko garantiram da ga imaš vsaj eno leto pri sebi.

Kisses,
Ninnie



2 komentarja

  1. Se strinjam za Orofluido olje, res je super in čeprav je cena kar zasoljena ti traja kar dolgo časa. :)
    Joj srečnica da si arganovo olje dobila iz Maroka, sama kar naprej poslušam kok je to olje dobro za lase ampak ga še nisem uspela kupiti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, kajne, razmišljam še o nakupu maske Orofluido :)
      Lahko se malo pozanimam, ker vem da gre ta vodička, s katero so šli moji starši v Maroko, večkrat na leto tja, in ti lahko prinese kar si zaželiš, pa ti naročim enega :)

      Izbriši