Zagotavlja Blogger.

My first Lancôme

Živjo lepotičke! :)


To maskaro in gloss sem dobila v review od mami in trenutno sem si oboje kar malo prisvojila. Že na daleč sem opazila škatlice in waaaaaaao, kaj je to? :) 

HYPNOSE MASCARA

A lahko najprej pokomentiram embalažo? :D Črna barva v kombinaciji s sivkastimi vrtnicami in zlatim napisom Hypnose deluje zelo mistično, da komaj čakaš da lahko odpreš in maskaro poskusiš.
Najprej sem se osredotočila na krtačko, ki mi sprva ni bila nič posebnega. 
Pri nanosu pa sem ugotovila da ima maskara dve funkciji. Dva, trije nanosi, občutno podaljšajo trepalnice, o grudicah ni ne duha ne sluha, ne obteži trepalnic, ni težkega mokrega občutka. Kot da si jih počešeš. Par nanosov zadostuje za dnevni videz - kar pa je tako hipnotično pri vsem skupaj - več nanosov ustvari videz umetnih trepalnic. RES. Cena je od 25-30eur.



Tu, na sliki imam 3-4 nanose maskare in trepalnice so že ogromne!


GLOSS IN LOVE 

Veliko raje kot glosse imam šminke, zato tega sigurno ne bi kupila. Embalaža je srčkana in zanimiva, saj gloss odpreš s pritiskom na gumbek. Tudi barve so lepe, vendar meni glossi res ne pridejo v poštev. 
Obstojnost - meni je zdržal nekako normalno uro in pol, vmes pa sem samo pila. Kaj več tudi nisem pričakovala.





Tole je odtenek 222 Fizzy Rossie. Je mešanica roza in oranžne barve z bleščicami. Na ustnicah pride precej prozorno z malo bleščicami. Če se že moram odločit potegne čisto malo na roza, ampak ni za opazit. Skratka, raje bi kupila in poskusila kakšno šminko :)

Ima katera od vas še kateri drug  Lancôme izdelek? Share your thoughts :)

Poljubčki,
Ninnieboo

5 komentarjev

  1. Tudi jaz ne maram glosov. Sem pa včasih nosila samo glose(še zdaj se sprašujem, kako sem lahko =P ). Je pa lep tale glos =) Maskara pa je zelo zanimiva, embalaža je res prelepa! Kako pa je z obstojnostjo maskare? Pa z odstranjevanjem? =)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz tudi vcasih :D

      Obstojnost - danes sem jo nanesla 5.30 zjutraj ko sem sla v sluzbo in slika zgoraj je od 15.00 ko sem prisl domov in se spravila pisat objavo in je isto kot zjutraj! Odstrani se lepse kot katerakoli maskara, ze samo z navadnim mlekom oz odstranjevalcem za obraz, brez pretiranega drgnenja! Tudi struktura in vonj sta ..kaj naj recem, enostavno kvalitetna, ves da ne nanasas kar nekaj gor :) res priporocam!

      Izbriši
  2. hmm tole HYPNOSE MASCARA bi blo treba poskusit, saj imam kratke in skoraj nevidne trepalnice :D

    OdgovoriIzbriši