Zagotavlja Blogger.

FLAŠKA - Strukturiranje vode?

Živjo lepotičke.

Nekaj časa nazaj, sem za rojstni dan dobila zelo zanimivo in izvirno darilo. Vsi vemo, da bi povprečen človek moral vnesti v telo vsaj liter do dva vode na dan. Jaz priznam, da sem se z vodo silila, ker mi okus enostavno ni bil všeč, vedela pa sem da z raznoraznimi sokovi v telo ne vnašam tekočine, ampak le sladkor.

Kaj je na tej flaški tako posebnega? Kot prvo, je steklena. Kar je en velik plus že iz stališča reciklaže. Če uporabljamo steklo kot embalažo, se ne izločajo nobene škodljive snovi kakor pri plastiki. Zato vedno rečem ne plastičnim flaškam za vodo.




Na njej sta dva znaka. S pomočjo tehnologije programiranja silicija v steklo vnesejo določene vibracije, katere povzročajo da se struktura vode približa strukturi izvirske vode. Meni je voda na okus veliko bolj mehka in lažje steče po grlu. Nekaterim se to zdi lari-fari, ampak ravno ti nekateri, ki sem jim dala vodo za poskusit so priznali da je okus čisto drugačen ;)

Tehnika je podobna kot pri samem informiranju vode. Tako vodi kot hrani lahko sami dodajete določene vibracije in energijo, in posledica je lahko tudi sam okus. Mogoče ste kdaj že naleteli na jeznega natakarja, na koncu pa je bil zrezek, ki ste ga naročili nenavadnega okusa, zanič, čeprav je ponavadi okej? :) To vse je lahko posledica negativnih vibracij.



Že sama flaška je izdelana iz robustnega stekla, tako da prenese številne padce, sploh če imaš še zaščito iz neoprena. Jaz sem seveda dobila rooooooza, za princeske, moja fave barva :))) (hvala muchos).


To ni nobena reklama, ampak sem zelo ponosna na ta proizvod, saj prihaja iz Slovenije, ni nek kitajski cheap shit, kateri vse bolj preplavlja naš trg.. Priporočam, svojo pa lahko naročiš tukaj!

Poljubčki,
Ninnieboo



3 komentarji

  1. Super flaška, ampak na žalost ni za mene, zlomila bi jo že prvi teden, če ne kar v prvem dnevu. Nerodnica pač. ;)

    Larisa
    http://girlof21st.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sem jaz tudi bolj nerodne sorte, mi je padla že večkrat na tla, vendar se mi še ni razbila. Ker je res trdo steklo, neopren pa sploh ublaži udarec :)

      Izbriši
  2. Flaška je lepa, AMPAK najprej sem opazila tvoje čudovite nohte - WOW! :)
    To glede energij je pa zanimivo - dam tudi sama dosti na podobne zadeve. ;)

    OdgovoriIzbriši