Zagotavlja Blogger.

Izdelki ki so me razočarali #1



ESSENCE XXXL LONGLASTING LIPGLOSS MATT EFFECT 
 Zelo rada imam šminke in lipglose z mat učinkom, ker imam občutek da ustnice naredi še bolj polne ter zavidljivo lepe. Vendar me pri tem glosu moti že sam nanos. Aplikator mi je všeč, ker je tanek in lahko popolno naneseš glos na ustnice, vendar tu ni nikjer nobene prekrivnosti. Da vsaj kolikor toliko lepo izpade, sem morala glos nanesti vsaj 10x, ni se posušil tako kot bi se moral in še na koncu - longlasting? Ne. Longlasting zame pomeni da lahko vmes kaj pojem, spijem, si ponesreči obliznem ustnice. Ta glos pa izgine sam od sebe in na koncu ostane le obroba v obliki madeža. Škoda, ker mi je odtenek zelo lep, živo rdeč, za popestritev pomladno/poletnih dni. Sploh za svetlejšo kožo. Cena mislim da je okrog 2,3 eure, ampak je na žalost še to preveč, ker mi leži v posodici med ostalimi glosi.

LANCOME GLOSS IN LOVE
O tem glosu sem sicer že pisala takrat ko sem ga dobila, vendar se je šele čez nekaj časa pokazalo kako zelo neuporaben mi je. Rada imam barve. Če ne mislim poudariti ustnic, si jih sploh ne, ali nanesem Labello. Brezbarvni glosi me nikoli niso pritegnili. Cena je okrog 20-25eur in verjamem da bi mi kakšen drug odtenek bolj odgovarjal. Glede obstojnosti pa tudi ni noben presežek. Velik plus mi je embalaža, ker je malo bolj inovativna, saj se glos odpre s pritiskom na gumbek. Kjut. To pa je tudi vse.

GREAT HAIR ŠAMPON IN BALZAM
Spominjam se dneva ko sem bila na preži za dobrim šamponom ter balzamom. V Mullerju sem se sprehajala gor in dol, premlevala, se odločala med raznoraznimi rangi in se na koncu odločila za GH. Kaj me je pritegnilo? Profesionalna embalaža, zlata barva, besedica arganovo olje in nenazadnje tudi cena. Iz 10eur sta bila znižana na 7eur. Meni osebno drago za en šampon, ampak sem kupila oboje, ker sem bila prepričana da se bodo moji suhi lasje spremenili v lase hollywodske igralke. Namreč v navodilih piše, da je šampon za suhe lase. Aha. Je ja. Šampon se zelo malo peni, nima nobenega konkretnega vonja in je veliko boljši kot balzam. Od balzama pričakujem sledeče: da so moji lasje mehki in da jih lahko razčešem. Pri tem je občutek kot da ga sploh ne bi nanesla, lasje so bili totalno scufani, razčesati jih seveda nisem mogla. 
Dala sem jima še eno priložnost, ker sem še vedno imela upanje da se bo po redni uporabi kaj spremenilo. Spremenilo se ni nič, tako da je mojih 14eur splavalo po vodi.    

S-HE TEKOČA PODLAGA
Ta izdelek sem kupila ko sem šla mimo njihovega stojala, katerega ponavadi brez posebnega razloga preskočim. Bila je okrog 2eura, zaradi odprodaje. Vzela sem najsvetlejši odtenek, za katerega sem bila prepričana da mi bo okej.  Pridem domov, poskusim in oraanžnoooooo povsod. Mislila sem že da se tega oranžnega tena sploh ne bom znebila! No in to je bilo še četrto moje razočaranje o katerem lahko danes berete. Edino še moram poskusiti kako izpade, če jo zmešam s kakšnim drugim pudrom. Bye 2euros.

Upam da ste imele ve drugačne in boljše izkušnje,
poljubčki,
Ninnieboo 



3 komentarji

  1. Tale šampon sem sprobala, čeprav imam mastne lase ampak mi j bil grozen :( Veliko raje kupujem cenejše šampone ker tu tudi najdem fajn šampone za 2-3€ ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Essence matt glosi so obupni od kar so spremenili formulo in embalažo, prejšnji so imeli bolši aplikator, lep sladek vonj, lepo so se mazali, obstojni...tole je pa polom :S Smrdijo, aplikator meni osebno ne ustreza, mažejo se pa tudi obupno :(

    OdgovoriIzbriši