Zagotavlja Blogger.

CATRICE All Matt Plus - Shine Control

Živjo lepotičke!

Najprej vam moram povedati, da se mi je cela objava dobesedno sesula ko sem ugotovila, da ta puder oziroma podlaga vsebuje aplikator s pumpico. Namreč, z izgovorom da sem blondinka, sem mislila da se jim pač aplikatorja na pumpico ni dalo delati in da so noter poturili le palčko, kot v kakšen tester. Med odpiranjem sem očitno zavrtela zraven še aplikator, ki se je skril v pokrovček (zato so tudi fotografije take kakršne so, s "palčko za nanašanje"). Pa toliko stoka je bilo danes na ta račun. No, trenutno sem presrečna da sem odkrila pumpico, tako da naj vas slike ne zavajajo!


Nikoli nisem resnično ločevala podlag/pudrov, meni je pač vse puder.Glede obstojnosti je zelo podoben njegovemu bratcu Nude Illusion. Najraje jih kombiniram - plast All Matt Plus in plast Nude Illusiona. V kombinaciji s pudrom v kamnu ali osvetljevalcem, bronzerjem meni zdrži dejansko cel dan. Danes sem si ga nanesla ob 4.30 zjutraj in trenutno je še vse tako kot mora biti - torej 12 ur, obljubljajo pa celih 18. Učinek meni ni mat, ampak svetleč, tako kakor pri Nude Illusionu. Nujno moraš uporabiti kakšen puder v prahu, kamnu za čez, da vse skupaj zafiksiraš ter preprečiš svetleč, vampirski, prešvican look. Cena je 6,79 eur - zelo zelo ugodno, okrog 70 centov ceneje kakor Nude Illusion. Tekstura je dokaj tekoča. Lahko bi ga primerjala z Bourjois Healthy Mixom, prav tako ni nobenega beton občutka. Kaj je beton občutek? Ko naneseš puder na obraz in še preden ga poskusiš lepo razmazati, se že zabetonira, zato mu dam pri mazljivosti vse pike. O aplikatorju ne mislim zgubljati besed (hnje). Prekrivnost je meni srednja. Ni tako popolna kakor pri Catricovem Photo Finishu, ki mislim da ga sploh ne izdelujejo več (ali se motim?) oziroma je približno 20% manjša kakor Nude Illusion.  Imam odtenek 015 Vanilla Beige, ki je ravno pravšnji za moj ten kože.



Ga bom kupila še enkrat? Če povem po pravici, nevem. Pri meni je vedno tako, da ko kupim puder, se nanj nekaj časa navajam, potem pa mi kar od enkrat postane najljubši. Trenutno ga Nude Illusion prekosi, ne morem pa reči kaj bo v prihodnjih tednih. Sigurno pa mislim, da ga ne bi obžalovala nobena.


Poljubčki,
Ninnieboo

4 komentarji

  1. Po pravici povedano se je meni pri odpiranju zgodilo isto ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. meni se je zgodilo popolnoma isto pri tem pudru. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz sem si kupila od catrice puder Nude Illusion. Pa nisem preveč zadovoljna ker ni pravi odtenek. Malo zavajajo tisti testerčki (vsaj pri meni je bilo tako). Je srednje prekriven, sama sem mislila da bo bolj. Verjetno ga nebom več kupila ker se začnem svetiti potem če si ne zafiksiram z matt pudrom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ravno to mi je najbolj smešno - to obljubljanje mat učinka. Jaz se tudi svetim če ne zafiskiram.. :)

      Izbriši