Zagotavlja Blogger.

Summer Essentials: SHOE EDITION


Pozdravljene lepotičke! Končno je tudi nas doletelo tisto pravo poletje, ko se zjutraj zbudiš in zavihtiš nase kratke hlače in majico, natakneš sandale in greš. Vedno sem imela probleme s poletnimi čevlji. Ali so mi bili preširoki, ker imam tanko nožico, ali grdi, ali predragi.. v tak stil pa sem se zaljubila že prejšnje leto, ko sem jih opazila v Kopitarni. No, še vedno sem sicer v lovu za visokimi gladiatorkami - to pomeni, do kolen, ki sem jih tudi našla prejšnje poletje v Princess Shop-u, pa bi morali imeti dvakrat širšo nogo, da bi mi bili prav. K sreči jih nisem naročevala preko spleta, čevlji so res delikatna stvar zame.

Trenutno še vedno poteka v Massu akcija 3 za 2. Kaj to pomeni? GET THEM ALL! 3 pare dobiš za 25 eurov.

Če si ljubiteljica bleščic, unicornov, morskih deklic, mavric, ti bodo prvi na sliki sigurno odgovarjali. Celoten podplat sicer ni iz plute, je iz gumijasto/plastičnih materijalov, pluto vsebujejo le vmes. Za nas, ozkonoge je zadeva več kot popolna, namreč sandalčki imajo nastavljiv pašček. Aleluja! Končno se me čevelj oprime in mi ne opleta vse naokrog. Zraven pa seveda ne smeš pozabiti na flash metallic tatuje, ki niso permanentni - enostavno jih prilepiš, podrgneš z mokro gobico in že ga imaš na sebi. Mislim da se prav lepo podajo tudi k tem sandalom, lahko jih naprimer prilepiš okrog gležnja in si zmagala.



Obožujem le eno neon barvo in to je neon roza. Roza puloverčki, roza lakci .. to je nekaj za nas punčkaste punce. Te sandalčki imajo veliko mehkejše paščke in so še bolj udobni za nosit kakor prejšnji. Odlično bi bilo, da si ustvariš še pedikuro z neon roza lakcom, da bo res vse v stilu. Pa še majčkena zanimivost - o tem lakcu sem pisala prejšnje leto, natančneje 19. septembra in med drugim je bila to tudi moja prva objava na Ninnieboo blogu. CHECK IT OUT



In pa nenazadnje - črna barva je seveda moja all time favorite, black is the new black, vedno.



Upam, da sem ti kaj olajšala poletni nakup sandalčkov, če pa boš koga pošiljala po njih, naj ti nujno povem, da so številke izredno majhne. NUJNO moraš vzeti eno številko več.

Poljubčki,
Ninnieboo

1 komentar

  1. Super post sama ne rada nosim japonke, saj vem da so udobne ampak ne najdem nobene v katere bi se zaljubila ampak se pa nikoli nebi uprla gladiatorkam:) drugače pa obožujem fotografije in stil še posebaj zadnja kjer je ta luštna torbica in očala:)
    Love,
    Lala

    http://larajemec.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši