Zagotavlja Blogger.

BARCAFFE: Black 'n' Easy


Živjo lepotičke!  V današnjem hitrem tempu življenja, takšne pogruntavščine še kako hitro pridejo prav. V zadnjih dneh sem bila polno zasedena in sem se zahvaljevala sama sebi, da sem kupila blek end izi kavo, saj res nisem imela časa stati pri štedilniku.


V škatli se nahaja 10 vrečk z instant turško kavo, ki je sestavljena iz 82% pražene kave ter 18% kavnega ekstrakta. To, za ceno 1,89eura. Kilo bi te torej prišlo 23,63 eura, kar se definitivno ne splača, glede na to da te kilogram običajne Barcaffe kave stane 12, 59 eura. Sama gledam iz strani lagodnega življenja - če imaš v kuhinji postavljeno škatlico blek end izi in zraven navadno turško kavo, se samo odločiš od dneva do dneva. Če imaš čas si zakuhaš običajno, če ga nimaš pa ti vsekakor ta pride zelo prav. Toliko o življenju po liniji najmanjšega odpora.




Okus je kar okej, mogoče malce potegne na instant, vendar ne morem 100% trditi. Če bi prišla k nekomu na obisk in bi mi jo podtaknil mogoče celo ne bi ugotovila da ni prava turška. No, trdijo da je prava turška ampak tvoj um ve da ni? Pogrešam tisti močan vonj po kavi. Ampak res, ne morem se pritoževati. Izgleda kot turška, naredi se kavna usedlina, hitro je pripravljena, okus ni slab, pa še v določenih trenutkih zna olajšati življenje. Priporočam za lajšanje življenja.


Kavni poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev