Zagotavlja Blogger.

NUXE: Zlato v steklenički



Pozdravljene lepotičke! Ta teden sem imela čast preizkusiti Nuxe Huile Prodigieuse OR oziroma čudežno suho olje z zlatim leskom. No, seveda ni notri pravo zlato, vendar je po moji oceni velik približek zlata. Vsebuje dragocena rastlinska olja - boragovo, olje šentjanževke, olje sladkega mandlja in kamilije, lešnikovo olje ter olje makedamije, ter vitamin E. Ne vsebuje dišav, ki bi lahko povzročale preobčutljivost na svetlobo.


To olje je mogoče uporabiti skoraj povsod ; na laseh, rokah, nogah, obrazu, dekolteju - Nuxe ga je oklical kakor večnamensko poslastico. Najprej sem ga preizkusila na laseh, ker tam res perfektno vidim kako izdelek učinkuje in lahko takoj podam svoje mnenje, saj so moji lasje zelo komplicirana zadeva (suhi in uničeni od blond barve). Po umivanju las vedno uporabim Orofluido olje, ki je moj edini rešitelj. Tokrat sem uporabila Huile Prodigieuse in moram reči da je bil učinek ENAK. Lase sem lahko razčesala brez problemov, bilo so ravno tako mehki in dišeči. Ubistvu mi je to kot neka nadgradnja Orofluida, namreč it containts GLITTER. Bleščiiiiceeee, aj laaaav ju! Lasje se ti potem ko jih posusiš svetlikajo zelo minimalno, ravno prav, ne preveč, sigurno ne kot da bi padla v mavrično lužo bleščic. Res je samo tista pika na i, ki jo mogoče pri Orofluidu pogrešam.



Okej, naslednji dan sem ga preizkusila na obrazu. In sicer pred nanašanjem BB kreme. Sicer nevem kaj sem mislila ampak to sigurno ni dobra ideja. Sigurno pa je odlična ideja nanos olja pred spanjem, ker resnično mehča kožo. Ponoči pa je še dovolj časa da se nežno vpije. Uporaba makeupa ter olja naenkrat je pravzaprav tudi mogoča. Namesto osvetljevalca ga lahko naneseš na ličnice obraza ter na veke.

Lahko postane tudi tvoj najboljši prijatelj dekolteja, saj poudari zagorelo polt in kakor sem že prej rekla - bleščic ni miljardo. Res ne boš izpadla kot neka novoletna jelka. Na spodnji sliki je povečava moje dlani, kjer lahko vidiš da je učinek prelep in nekičast. 


Kupiš ga lahko v vseh lekarnah, v trgovini Maxi in Leposani v Ljubljani. Za 50ml boš odštela 25,80 eura, za 100ml pa 40,24 eur. Izbira je tvoja!

Zlati poljubčki,
Ninnieboo

1 komentar

  1. Sama sem ga preizkusila samo še v obliki vzorčkov in mi je bilo res noro všeč. Je že nekaj časa na mojem wish listu! :)

    OdgovoriIzbriši