Zagotavlja Blogger.

BEANIES kava


Obožujem kavo. Nad kavo se skoraj nikoli ne pritožujem. Všeč mi je ko dobim kavo v posteljo. Zjutraj mi vonj kave polepša dan.
Par mesecev nazaj sem kot vedno scrollala po Instagramu, nakar sem pri neki angleški blogerki zasledila neke božične okuse kav, s kuhanim vinom - whaaaat. TAKOJ sem šla preverit situacijo in pričakala me je žalostna novička - we don't ship to Slovenia. Že velikokrat me je ta stavek ranil v srce, ampak sem potem čisto pozabila na to. Te prime, pa te mine ;)

Nevede sem jih našla na Malinci (klik) in ponudila se mi je priložnost da lahko končno dobim v roke vse razpoložljive okuse.


Ja, tudi meni se je zdela draga. 5 eur za 50g kave se sliši malce smešno. Ampak po skrbnem vsakodnevnem preizkušanju sem prišla do zaključka, da to ni kava ki jo piješ vsak dan. Primerna je za tiste dni when you are feeling down, ko se hočeš malo pocrkljat, in ko nočeš zaspat. Za skodelico kave jo porabiš žličko. Nič več, nič manj. Meni se zdi izredno močna, tako da jo moraš nujno malo redčiti z mlekom. Meni brez ni uspelo. Tudi sladka ni nič. 


Čisto vsak okus diši nenormalno lepo. Že do te meje, da bi jo dal kar na okensko poličko namesto dišeče sveče. Po preizkušanju vseh, so mi okusi na koncu skoraj isti, edino vonji se razlikujejo, tako da dejansko ne moreš zgrešit katerokoli vzameš. Vendar meni so najljubše naslednje tri, kar sem že od začetka pričakovala:




Vso ponudbo si lahko ogledaš tukaj (klik) in si naročiš svoj najljubši okus. Naj te opozorim da je pomaranča decaf kava in boš po njej vseeno lahko sladko spala. Poleg vsega so tudi epska ideja za obdarovanje. Katera kofetkarica pa ne bi bila vesela enega odštekanega okusa kave. 

Poljubčki,
Ninnieboo

1 komentar