Zagotavlja Blogger.

Napovedujem: ESSENCE Me & My Umbrella in Girls Just Wanna Have Fun



S septembrom in oktobrom prihajajo nove, jesenske kolekcije ličil in Me & My Umbrella ter Girls Just Wanna Have Fun so ene izmed njih. Poleg treh izdelkov iz najnovejših kolekcij, pa vam bom napisala tudi nasvet, kako do dnevnega make-upa za v službo oz. šolo, za katerega ste me že velikokrat spraševale. Oz. kako lahko popolni makeup laik doseže super dnevni videz, brez velikega zapravljanja denarja ter znanja o contouringu.


Essence Sun Club Matt Bronzing Powder for Lighter Skin





Ker bronzer uporabljam skoraj vsak dan, je moj trenutni nizkocenovni favorit Essence Sun Club Matt Bronzing Powder for Lighter Skin. Ima čudovit vonj po kokosu, podton pa je zelo topel in glede na moje tekoče podlage, ki imajo zelo izrazit hladen sivkast podton, izpade zelo luštno. Z beauty blenderjem najprej nanesem tekočo podlago, jo dobro zablendam, takoj naslednji korak pa je bronzer. Jaz ga nanašam po zgornjem robu čela (s čopičem ga nanašaš proti lasem) ter včasih po ličnicah Zakaj včasih? Ker velikokrat raje uporabim rdečilo. Nos ter ostale dele obraza za dnevni videz preskočim. Cena tega bronzerja je okrog 3,00 - 4,00 eure, kar je na njegovo ogromno količino zelo nizka cena. Kupila sem ga, ker mi je zmanjkalo Sleek contouring seta in .. it does his work well. Pa, naj še enkrat omenim. Diši po kokosu!!! Bi ga kupila še enkrat? Najverjetneje ga bom. Za dnevno rabo, sigurno. Na fotografiji je primerjava tega bronzerja ter bronzer iz večbarvnega rdečila za lička iz nove kolekcije. Razlika je več kot očitna - 01 Who Run the World? Girls ima veliko bolj "bronz" sijaj in je malenkost bolj pigmentiran od Matt Bronzing powdra.


Girls Just Wanna Have Fun - večbarvno rdečilo za lička 01 Who run the world? Girls!







Rdečila, ki so narejena na tak princip, lahko nanašaš na dva možna načina. S čopičem lahko potegneš čez celoten blush ter ujameš vse tri odtenke, ali pa jih na obraz nanašaš posamezno. Prevladuje nežno rdeča barva, ki je poleg tipično roza ena izmed mojih najljubših, ker ustvari kar se da naraven videz. Ko jih uporabiš skupaj nastane neka mešanica rdečila, bronzerja ter osvetljevalca (seveda je najbolj opazno rdečilo, katerega se največ ujame na čopič), ki je za dnevni videz več kot dovolj. Cena je čisto razumna, 3,59 eura.


Girls Just Wanna Have Fun - osvetljevalec 01 Lady's Night






Pa smo pri mojem naaaajljubšem produktu, osvetljevalcu. Priznam, da jih imam v moji zbirki že kar nekaj, tako da res lahko izberem tistega, ki se najbolje prilega mojemu počutju. Za vsakodnevni videz ponavadi res uporabljam osvetljevalce Essence in Catrice, ki niso tako vpadljivi kot recimo theBalmov oz. Makeup Revolution. Tako kot ta, iz omejene kolekcije, ponavadi vsi vsebujejo male bleščice ter nežno posvetlijo kožo. Uporabiš jih v obliki številke 3 - nad ličnico, čez senca ter v loku proti zgornjem delu obrvi. Poleg osvetljevanja tudi odlično zafiksirajo tekočo podlago, tako da dejansko sploh ne potrebuješ fiksacijskega pudra v prahu. Če pa bi rada z Essence osvetljevalci dosegla še boljši efekt, pa ti priporočam Models Own Liquid Illuminator, ki je v tekoči obliki, katerega namažeš kakor kremo po tistem predelu, kjer hočeš kožo osvetlititi, ter nato dodaš še osvetljevalec v prahu.

V primerjavi z Multcolour Blush osvetljevalcem je 01 Lady's Night manj pigmentiran oz. ima manjši sijaj, vendar kot sem že napisala, je popolnoma primeren za dnevni ne preveč bleščeč videz. Cena osvetljevalca je prav tako 3,59 eur in pa - embalaža? Najbolj srčkana. Tudi sam osvetljevalec z miniaturnimi srčki, ki dajejo občutek, da lahko vsakega posebej vzameš ven, je zelo posrečen.

Me & My Umbrella Matt Eyeshadow 01 Be Your Own Rainbow




Tekstura tega senčila je res žametno mehka in ustvari fin mat učinek. Po mojih izkušnjah potrebuješ pod senčili res dober primer oz. podlago za senčila, ter tako preprečiš, da bi ti senčilo zlezlo v gubice ter, da ti zdrži dlje na vekah. Najprej se moram "spotakniti" ob embalažo, ker je res luštna ter kompaktna, res tisto - za v torbico. Odtenek vanilije ti lahko pride prav, kakor base odtenek na vekah, na katerem lahko gradiš tudi z drugimi barvami, ali pa kakor podlaga za eyeliner. Cena senčila bo 2,19 eura, kar je zadovoljiva cena, glede na to, da je senčilo malenkost manj pigmentirano. Štejem pa mu v plus, da je resnično mat in zopet, ponavljam, popolnoma okej za dnevni videz.

Kolekcija Girls Just Wanna Have Fun, ki vključuje še duo-lake za nohte, nalepke za nohte, pilico 2v1, kozmetično torbico, senčila za oči v paleti, piling za ustnice, šminki bo v drogerijah na voljo od 10.9.2016.

Kolekcija Me & My Umbrella, ki vključuje še mini konturing set, konturing čopič, lake za nohte, šablone za nohte, senčili za obrvi, mat šminke ter rdečila za lička pa od 5.9.2016 naprej.

Poljubčki,
Ninnieboo

1 komentar

  1. Čudoviti swatchi, me na začetku izdelki niso pritegnili, ampak po tvojih slikah sodeč rabim vse. Hvala za datum izida kolekcije, bom dopoldne 5ega že v šopingu

    OdgovoriIzbriši