Zagotavlja Blogger.

NUXE: Huile Prodigieuse Paris ♥ Nuxe Review


Vedno ko me kdo sprašuje: "Kaj naj kupim prijateljici/punci/materi za darilo?" je to moj prvi odgovor. Kultno suho olje Huile Prodigieuse francoske znamke Nuxe je tokrat osvežil svojo podobo stekleničke, ki je meni še veliko bolj všeč kakor osnovna. Ta omejena izdaja je svoj navdih iskala z nočnim raziskovanjem po pariških ulicah, se sprehajala med čudovitimi Parižankami in ustvarila dizajn, ki te definitivno kupi.

Vsebuje mešanico šestih dragocenih olj: lešnik, makadamija, boreč, šentjanževka, kamelija ter sladki mandelj. Vonj olja je sicer močan, vendar zelo sproščujoč, včasih ga nanašam le na zapestja, kar namesto parfuma (btw, v ponudbi je tudi Nuxe parfum z enakim vonjem kakor olje - klik). Uporabljaš ga lahko na več različnih načinov.

1. Mehka koža na obrazu: ker je olje res hranilno ga največkrat uporabljam zvečer, da se ponoči, ko se koža obnavlja, res dodobra vpije v kožo in da se zjutraj prebudim z mehko kožo
2. Olje za lase: tudi na laseh ga lahko uporabljaš na več načinov. Lahko dodaš par kapljic olja na sveže umite konice las, ter jih nato posusiš, ali pa na suhe lase. Zaradi olja makadamije so konice lepše, bolj svetleče in na izgled manj scefrane.
3. Nega kože po telesu: hja, v takih situacijah se še kako pozna, da sem Gorenjka. Po telesu ga skoraj ne uporabljam, ker mi ga je škoda. Včasih se namažem čez dekolte, sploh zaradi vonja, včasih po bokih (zaradi strij), vseeno pa ga rajši uporabljam za obraz.

Primeren je za vse tipe kože in za vse letne čase - to je razlog, zakaj ga med drugim vedno predlagam za žensko darilo. Kupiš ga lahko v vseh lekarnah ali pa v spletni trgovini Sofia, kjer ga trenutno lahko ujameš za 7,00 eur manj - KLIK.




Ko potrebuješ sprostitev, čas zase in zapeljiv vonj je suho olje 1A. Mislim da že vsi komaj čakamo, kaj nam bo Nuxe pripravil v letu 2017 ;)

*PR produkt

Poljubčki,
Ninnieboo buzzoole code

2 komentarja

  1. Meni je krasno olje, kar nemoremse ganaveličati. SIcer na obraz ga ne dajem, ga imam pa za telo, tudi kdaj za konice. Res je tako kulten in bi ga tudi jaz vsakemu priporočila kot darilo. :)P.s všeč mi je super rožnat dizajn. P.s rozike smo IN :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mene je presenetilo. Res mi je všeč. Še bolj kot sem pričakovala, da mi bo ;)

    OdgovoriIzbriši