Zagotavlja Blogger.

Beauty Wish List: December 2016

1. theBalm Mary - Lou Manizer

Ta osvetljevalec je na moji wish-listi že uh, kar nekaj časa. Sicer imam od ta-iste znamke trojček (bronzer, osvetljevalec ter rdečilo), vendar bi želela Mary Lou v full size embalaži. Toliko odličnih review-jev je moč najti na internetu, toliko čudovitih fotografij njegovega sijaja, da ga že skoraj moraš imeti. Cene se povsod gibajo okrog 20,00 eur, kar pomeni, da bom definitivno počakala, da bo izdelek enkrat v akciji. Skoraj nikoli ne kupujem produktov impulzivno in v afektu, zato so moje wish-liste kar dolge, sploh, ker hočem najprej porabiti izdelke, ki jih že imam.

2.  Organic Shop - Body Desserts

Že vse od nakupa njihove maske za lase, me vedno bolj mikajo tudi deserti za telo, o katerih sem izbrskala tudi par super review-jev pri tujih blogerkah. Na prvi pogled resnično izgledajo kakor neke sladice. Tudi sestavine so na prvi pogled čudovite - vsebuje karitejevo maslo, organsko kakavovo maslo ter mlečne beljakovine, vse torej deluje zelo vlažilno. O aromi čokolade pa niti ne mislim govoriti, ker, i luv chocolate.

3. Catrice Glam & Doll Sparkling Lashes maskara

V mesecu decembru prihajata na drogerijske poličke še zadnji dve kolekciji znamk Essence ter Catrice. Ko sem videla, da bo Pret-a-Lumiere kolekcija "osvetljevalsko ter bleščičasto" obarvana, sem dobila takoj velike oči. Glam & Doll maskaro sicer že poznamo, decembrska izdaja, pa bo vsebovala sijoč in bleščeč prah, ki bo kot popoln za decembrske večere. Verjamem, da bom bleščice nosila tudi čez dan, tako da, thumbs up! 

4. Carolina Herrera - Good Girl

Okej, priznam, niti povohala ga še nisem. Tako da je pred nakupom obvezen skok v drogerijo in ovohavanje testerjev. Dišava naj bi bila orientalsko obarvana in v glavi sem si zamislila, da je končni vonj najbrž temačno-sladek, torej bi mi moral biti všeč. Sigurno bom o tem parfumu še pisala, takoj ko ga sprobam - ne zamudi! Cena je sicer odbijajoča, kot vedno, tako, da se bo moral močno izkazati.

5.  Catrice Illuminating Serum Primer

Illuminating serum - kupljeno! Trenutno imam dva iluminatorja, enega od znamke Trend it up! (ki ga btw, vedno nanesem čez tekočo podlago, zaključek je fenomenalen) ter drugega od znamke Aura (katerega sta mi velikodušno podarili sestri Iva in Karmen iz bloga Kutak Sreće), tako da mi sigurno fali še tretji. Illuminatorje večinoma nanašam na obraz z gobico - osvežijo ter osvetlijo obraz in so eni izmed mojih fave produktov. Sicer sem jih v svojo kolekcijo dodala nedavno, ampak verjamem, da jih bom še kar nekaj preizkusila. Mislim, da ima vsak eno šibko točko. Moja so pač osvetljevalci vseh vrst, deal with it. Kakor je vidno na fotografiji ima iluminator znamke Catrice priročno kapalko, s katero res lahko kontroliramo količino ter sam nanos. Btw - sploh v decembru, add some glitter and shine to your life!


6. Shiseido White Lucent

Ta linija je sicer že dokaj stara (2015), vendar saj veste - ko si nekaj vcepiš v glavo, bi pač rad preizkusil. Celotna linija temelji na beljenju kože, odstranjevanju pigmentnih madežev ter temnih lis. Koža naj bi bila bolj pomirjena, baje naj bi dišalo kot sam vrag in jaaaa, bere se res super kul! Poleg njihove Ibuki linije pač potrebujem tudi White Lucent in pika. 

7. NYX Lingerie Liquid Lipstick

Ker mi je čudovite Kylie tekoče šminke v odtenku Koko K zmanjkalo in ker sigurno ne mislim preplačevati tekočih šmink, si bom najverjetneje omislila mnogo cenejšo in prav tako kvalitetno tekočo šminko znamke NYX. Takoj, ko mi seveda zmanjka Viperinih, ki trenutno kraljujejo na mojem prestolu tekočih šmink :'D Ta, je v odtenku 3 Lace Detail in sicer ni čisto podobna Koko K, vendar bomo preživeli. Ni vse v duplikatih, včasih moraš pač najti nek svoj odtenek, ki ti je všeč.

8. Natura Siberica - rakitovo olje za okrepitev in rast las

Prvič ko sem prebrala rakitovo olje, sem bila tisto, kaj? Rakitovo? Prvič slišim. Po temeljiti raziskavi sem ugotovila, da je zelo bogato z vitaminom E in da bi verjetno mojim lasem koristil. Rada preizkušam različna olja, do sedaj so mi prišla prav v veliko primerih - uporabljaš jih lahko kakor maske za lase, nakapljaš na konice las, preden lase posušiš, z olji lahko odstranjuješ ličila, skrbiš za vlaženje kože. Skratka, z olji res težko zgrešiš. Tako da - rakitovo olje, come to mamma. :)


3 komentarji

  1. Mary Lou je res predolgo tudi na mojem seznamu,upam,da mi končno uspe nakup :D Super objava! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mary je moja ljubezen, dobesedno:). Ti je že uspelo uresničiti kakšno željo? :)

    OdgovoriIzbriši