Zagotavlja Blogger.

TOP JESENSKI IZDELKI z Angel Beauty blogom



Pozdravček damice! Najprej bi se rada zahvalila Nini, ker me povabila k objavi na njenem blogu, hvala Nina.
Rada bi vam predstavila svoje TOP izdelke te jeseni. Izbira je bila res izredno težka, zato sem jih izbrala TOP 6. 
Izdelki so res raznoliki in prav te uporabljam res skoraj vsako dnevno. In kaj sem izbrala?




VICHY NORMADERM BB KREMA

To je prva Vichy BB krema za sijočo kožo brez pomanjkljivosti. Namenjena je ženskam, ki so stare med 25 in 40 let. Za mastno koži in/ali kožo nagnjeno k nepravilnostim.  Kaj nam krema obljublja: Vlaženje kože, odpravlja sijaj (se pravi matira), mehča nepravilnosti...Obogatena je s THERMALNO VODO VICHY,  kar je mene zelo navdušilo, saj je moja koža občasno dehidrirana. Vsebuje tudi 2% SALICILNO KISLINO in dodatek ANORGANSKIH PIGMENOTV. Krema ima tudi zaščitni faktor SPF 16.


V tubi mint barve, se skriva 40ml kreme. Ja seveda, že barva me je navdušila, a ni lepa?! :) Sama imam MEDIUM SHADE odtenek. Odtenki niti niso tako svetli, kot sem si naprej predstavljala. Drugače se krema Medium odtenka na mojo kožo res idelano prilega, zato se prav nič ne pritožujem. Vem pa da bi za nekatere bila malenkost pretemna, ker sem slišala da je že LIGHT odtenek za nekatere malenkost pretemen. Krema je res enkratna, izredno mazljiva, izredno lepo se razmaže in čudovito vpije. Kot sem že povedala je namenjena mastni in problematični koži, z veliko nepravilnostmi.  Moja koža je na T delu mastna in ponavdi polna sijaja, na predelu lic pa je kar suha. Problematična pa niti ni, občasno kak mazoljček. Je pa nanmenjena prav tako tudi za občutjivo kožo, kar pa je idealno zame. 


LA ROCHE-POSAY Hydreane rich

Sama imam po vseh možnih testiranjih, izračunih... kar suho kožo in seveda tudi zelo občutljivo. Občutljivost me spremlja že res od malih nog, saj imam ogromno alergij. Največ alergij imam na hrano, prav tako pa se najde tudi kozmetika, katera moji koži čisto nič ne ustreza. Krema HYDREANE RICHE, pa je namenjana za suho kožo in njena glavna naloga je vlaženje SUHE IN OBČUTLJIVE KOŽENE VSEBUJE PARABENAŽe sama tekstura me je na prvi dotik, zelo prepričala. Izredno mazljiva krema in prav dovolj mastna. Že po prvem nanosu sem na koži čutila nekakšno olajšanje. Zelo hitro se je vpila in ni bilo sledi, niti občutka tiste premastne kože, krema je bila na obrazu res idealna. Mah kakšna suha koža... nobenih lusk, izredno mehka, svilnata. 

GOLDEN ROSE šminka - odtenek 50

Šminka, ki me je res popolnoma navdušila. Res WOW. Izredno pigmentirana, zelo lepo mazljiva, najbolj mi je pa všeč to da po nanosu moje ustnice delujejo zelo negovane in da na ustnicah ni sledi, da bi se šminka ugrezala v ustnice. Vsebuje tudi vitamin E. In to je šminka GOLDEN ROSE! Vse pohvale Golden rose!


ALESSANDRO LAKEC; Mina's Marsala

Punce, če pa to ni idealna jesenska barva. Alessandro me je s tem lakcom popolnoma navdušil. In naj še poudarim, da je izredno prekriven in da sem uporabila samo en nanos laka.

NANSHY čopič- LARGE SHADER

Prefekten čopič, z idealnimi in zelo mehkimi ščetinami. Idalno nanaša senčilo na našo veko. Priznam, da razmišjlam o nakupu celotne linije njihovih čopičev.



ORIFLAME, GIORDANI GOLD (Bronzing Pearls)

So vam všeč ane?! Meni so bile že na prvi pogled. Idealni toni te jeseni, od roza do rjave barve. V sami embalaži se nahaja 25g kroglic in jih imaš res za zelo dolgo. 

Damice, upam da vam je bil postek všeč. Več mojih objav pa najdete tukaj http://sandryca.blogspot.si/.
Hvala za vašo pozornost, Sandryca!

1 komentar