Zagotavlja Blogger.

Desigualovi parfumi



Kljub temu, da sem velika oboževalka parfumov in vestno spremljam vse nove izdaje, nisem imela pojma, da ima tudi znamka Desigual svoje parfume. Njihove kolekcije oblačil ter torbic, me nikoli niso najbolj pritegnile, kljub njihovi svežini in igrivosti. Cene, se gibajo od 15,00, pa vse do 40,00 eur, kar za moje pojme ni veliko in se jih sigurno splača preizkusiti. Preiskala sem recenzije tujih lepotnih blogerk in parfumi naj bi bili zelo obstojni, vohali naj bi se čez cel dan, vonji pa naj bi bili razigrani in sveži, kakor sama znamka.


Po natančni raziskavi, sem ugotovila, da ponujajo tudi luštne sete, ki bodo še kako prav prišli v prihajajočih prazničnih dneh. Desigual Dark v setu, katerega cena je 41,30 eur (posamezno 14,90 eur za 15 ml), Desigual You za ženske, v setu s prikupno toaletno torbico za 35, 90 eur (posamezno 29,90 eur za 30 ml).



Najbrž, vas najbolj zanima trojček barvitih parfumov Sex, Fun in Love.

Desigual Love

Desigual love je cvetlično saden parfum, ki je luč sveta ugledal leta 2014. Nos, ki stoji za tem parfumom je Fabrice Pellegrin, ki je sodeloval pri ustvarjanju različnih parfumov (med drugim tudi Oriflamovih, Armanijevih ter Cavallijevih), kar sigurno lahko štejemo v plus. Njegove zgornje note so borovnica in črni ribez, na spodnjih notah se ponašajo pralineji, sandalovina ter cumaru. Cena za 50 ml je 28,50 eur.

Desigual Fun

Tega, je ustvaril sam Cristophe Raynaud, ki se lahko podpiše pod parfume, kot so Kenzo Totem Yellow, Christian Dior Chris 1947, Paco Rabanne 1 Million. Poznano? Po mojem mnenju, je malce bolj sladek kakor Love različica. Njegove zgornje note so hruška, bela breskev ter brusnice, spodnje pa sandalovina, pasijonka ter vijolica. Po tujih recenzijah naj bi bil sladek, ampak na svoj, poseben način. Spominjal naj bi na Escada Summer.

Desigual Sex

Po samih notah sodeč, bi mi bil najverjetneje najbolj všeč ta. Ustvarila ga je Daphne Bugey, ki je sodelovala tudi z znamko Collistar, Kenzo, Max Maro ter Oriflamom (njeni najnovejši so Oriflame Incognito zanj in zanjo). V njem se skriva sandalovina, vanilija, mošus, jasmin, cvet grenivke - same čudovite sestavine, ki dodajo parfumu čutnost in globino. Cena za 50 ml je 23,20 eur.

Upam, da sem vam dala kakšno idejo za prihajajoče praznike. Skrbno spremljajte www.ninnieboo.com, kjer vam bom počasi in vztrajno predstavljala še druge ideje.

Poljubčki,
Ninnieboo

1 komentar

  1. Embalaža je prav pri vsakem nekaj posebnega in dejansko niti niso tako dragi kot sem mislila. Všečna ideja za darilce. xx

    OdgovoriIzbriši